Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka,koje oko sokolovo!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ne mogu dočekati da nas opet provedeš svojim vrtićem, prekrasnom stazom do malih vratanca, pa onda jedan sjetan pogled - na svu tu ljepotu!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da li mi se čini ili si promijenila naziv vrta?
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prognoza je super.Slike obavezno.
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
onda iscekujemo slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ljudi moji,u petak putujem u moj vrt nakon dugo vremena.Veselim se jako.Možda je već nešto niklo od posađenog.Zanima me što je sa posijanom blitvom,rigom i kapulicom.Dali je dipladenija u kući nekim čudom živa.Nadam se da je prognoza za vikend dobra.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
povrce mozes popapat, a mozes bacit ja bacim da to je jedna dijeta ali ako samo to pijes nakon nekog vremena ti bude zlo ,tako je bilo mojoj buducoj snahi pa ja uz to jedem i ostalo samo manje ja sam 10 kg izgubila od 8mj prosle godine do sada uostalom nisam ih ni nabila za mjesec dana< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
trebam ti se pod hitno pridružit...a što bude sa povrćem,jel i njega popapaš?Jeli ovo neka dijeta ili...? |
|
![]() |
|
I ja ću...od sutra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja sam isto papala i širila se , al sam rekla dosta i skinula 10 kg- kuham si juhu od 3 poriluka,1 manj glavice kupusa,malo celera, 2 paprike , 2dl paradajza i 1 kocke goveđe juhe i vode koliko stane u cepter posudu od 6 l to prokuham i ostavim poklopljeno dok se ohladim, ocjedim i pijem 2 velike šalice na dan , držim u friz. i imam par dana , jedem i ostalo ali u manjim količinama i rezultati se bome vide....
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Neznam dali je i ovo neka vrsta laprantusa.Ovaj je uvijek zbijen i patuljast.
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Free na ljepim željama,ali ne palim već 5 godina nakon što sam 35 godina spalila i sebe i okolo sebe.Zato papam i širim se.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki da nije to laprantus, isti onaj kaj imaš ispred ulaza? Cvijet mi je skoro pa takav a list isti samo što su grančice zbijene, a ne duge kao kada narastu i bude stariji!!!!
Tvoja staza sa pogledom na more svaki put mi donese smiraj, opuštanje, nadam se da ima takav utjecaj i na tebe jer bilo bi šteta da svi mi uživamo a ti samo radiš, Nasloni se na ona vratanca, zapali jednu, i pomisli, zašto tu Free najviše gušta!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Free,nisam ti ja to poslala ali šaljem što god hoćeš.
|
|
|
|
![]() |
|
Mila, ja ti danas bila, al nije bilo tebe, ali zato mi srce zebe kad vidim lepotice male, još kad je lila kao ova srce bi odma bolje bije!!!! Je si li mi tu ljepoticu poslala jesenas, ako jesi šalji drugu jer joj vrijeme nije bilo, a vrijeme će bit kad zaškaklja te prva zraka sunca!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kod tebe je proljeće već u veliko
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko ti cvijeća imaš vani rascvjetaloga
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
kikiko predivno, pravo osvježenje biti u tvom vrtu, u mom je još pusto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko cvjetića
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |