Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:39
Baka,koje oko sokolovo!smile189Ovaj naziv je primjereniji pravom stanju stvari.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:25

Ne mogu dočekati da nas opet provedeš svojim vrtićem,  prekrasnom stazom do malih vratanca, pa onda jedan sjetan pogled - na svu tu ljepotu!!Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 08:47
Da li mi se čini ili si promijenila naziv vrta?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 08:32
Prognoza je super.Slike obavezno.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 13:53
onda iscekujemo slike
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 12:23
Ljudi moji,u petak putujem u moj vrt nakon dugo vremena.Veselim se jako.Možda je već nešto niklo od posađenog.Zanima me što je sa posijanom blitvom,rigom i kapulicom.Dali je dipladenija u kući nekim čudom živa.Nadam se da je prognoza za vikend dobra.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 11:00
povrce mozes popapat, a mozes bacit ja bacim da to je jedna dijeta ali ako samo to pijes nakon nekog vremena ti bude zlo ,tako  je bilo mojoj buducoj snahi pa ja uz to jedem i ostalo samo manje ja sam 10 kg izgubila od 8mj prosle godine do sada uostalom nisam ih ni nabila za mjesec dana< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:48
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

ja sam isto papala i širila se , al sam rekla dosta i skinula 10 kg- kuham si juhu od 3 poriluka,1 manj glavice kupusa,malo celera, 2 paprike , 2dl paradajza i 1 kocke goveđe juhe i vode koliko stane u cepter posudu od 6 l to prokuham i ostavim poklopljeno dok se ohladim, ocjedim i pijem 2 velike šalice na dan , držim u friz. i imam par dana , jedem i ostalo ali u manjim količinama i rezultati se bome vide....smile198< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">

trebam ti se pod hitno pridružit...a što bude sa povrćem,jel i njega popapaš?Jeli ovo neka dijeta ili...?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:37
I ja ću...od sutra smile74
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:31
ja sam isto papala i širila se , al sam rekla dosta i skinula 10 kg- kuham si juhu od 3 poriluka,1 manj glavice kupusa,malo celera, 2 paprike , 2dl paradajza i 1 kocke goveđe juhe i vode koliko stane u cepter posudu od 6 l to prokuham i ostavim poklopljeno dok se ohladim, ocjedim i pijem 2 velike šalice na dan , držim u friz. i imam par dana , jedem i ostalo ali u manjim količinama i rezultati se bome vide....smile198< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 12:05
Neznam dali je i ovo neka vrsta laprantusa.Ovaj je uvijek zbijen i patuljast.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 12:01
Hvala Free na ljepim željama,ali ne palim već 5 godina nakon što sam 35 godina spalila i sebe i okolo sebe.Zato papam i širim se.smile179smile212smile140
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 10:53
Kiki da nije to laprantus, isti onaj kaj imaš ispred ulaza? Cvijet mi je skoro pa takav a list isti samo što su grančice zbijene, a ne duge kao kada narastu i bude stariji!!!!

Tvoja staza sa pogledom na more svaki put mi donese smiraj, opuštanje, nadam se da ima takav utjecaj i na tebe jer bilo bi šteta da svi mi uživamo a ti samo radiš, Nasloni se na ona vratanca, zapali jednu, i pomisli, zašto tu Free najviše gušta!!
smile78 

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 09:47
Big%20smileKako je peršin zavarao znalce.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 09:17
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Kiki, ma ja nikako da skužim koja je ova žuta lijepa biljka....krizantema nije kao ove druge dvije...??
Da,krizantema je,ali je malo zbunjujuće zbog lišća peršina koje se umiješalo.
Free,nisam ti ja to poslala ali šaljem što god hoćeš.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 00:47
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Mila, ja ti danas bila, al nije bilo tebe, ali zato mi srce zebe kad vidim lepotice male, još kad je lila kao ova srce bi odma bolje bije!!!! Je si li mi tu ljepoticu poslala jesenas, ako jesi šalji drugu jer joj vrijeme nije bilo, a vrijeme će bit kad zaškaklja te prva zraka sunca!!!smile80 smile222

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 22:59
Kod tebe je proljeće već u  veliko Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:39
Koliko ti cvijeća imaš vani rascvjetalogaTongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:38
kikiko predivno, pravo osvježenje biti u tvom vrtu, u mom je još pusto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:35
Koliko cvjetića
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.