Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Hvala ti, Tija. Ja to dvorište i smatram svojim, bez navodnika, jer ja na njemu radim. I bit će moje i za 30 godina, vjeruj mi. Za sad mi ovako paše i nemam ništa protiv podstanarstva. Znam da nemaju svi takvu sreću ko ja i da ima odvratnih vlasnika ( probala i ja, na žalost, pa znam o čem pričam) al i da ovako ostane još slijedećih 30 godina, ne bih se žalila. Imam sve kaj mi treba, punu slobodu, razumijevanje i otvorene ruke da mogu radit kaj me volja. A to je jako važno, barem meni.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Samo ti želim da jednom to "tvoje" prekrasno i Veeelikooo dvorište zbilja postane tvoje i da sav taj trud koji ulažeš sad možeš gledati i za 30 godina. Bila sam podstanar dugih 10 godina i znam o čemu pričam. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana, meni jeprekrasan taj cornus. Tolko se razlistao od kad je presađen, svaki dan baš buja. A glicinija... ako bude 12 puta manja od kat.reine, ja ću bit presretna. Jedino još penjalicu nisam našla.
Anaida, sam ti dođi, i ja sam kod tebe svaki dan. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi Bigmama - i dođem ti jopet i jopet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cornus alba sibirica ću pratiti kod tebe, moj se ne mrda, a baš su mu interesantne ove crvene grane, a glicinija, ni ona ne mrda, selim ih oboje...
Lijep vrt Bigi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja nemoj nositi glavicu sam zbog lijepe friskice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nije to ivna pomoglo. Mučila se satima, umorila se od silne tehnologije i stiskanja gumbića, malo prilegla, odrapila dva sata... E, TO je pomoglo. Doduše, u međuvremenu došao MM, tu mi nekaj postiskao, neke pingpong nešto, pa išlo super!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ja sam ih ove god. prvi puta posijala i jos su malecke |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Ma nisam ja, same su se! Imam ih već treću godinu i same se rasijavaju.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pomoglo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
puno lijepih stvarcica u tvom vrtu,nego kad si ti posijala svoje rudbekije kaj su vec tolike .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Jel trebaš rudbekije? Imam ih još. Ak trebaš...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bigiiii, mislim da bude mala gužva tamo sdje su rudbeckie i grmek, ali stigneš preseliti koju ako bude tako
![]() ova voćkica prelijepo cvate, puuno lijepih cveteka imaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |