Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 112>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 17:08
e ovo me oborilo s nogu, volim crno bijelu kombinaciju,uh kako bi mi trebala ovakva kombinacija na  komodama,pozdrav za zadranku,vežu me lijepe uspomene za Zadar,tu sam rodila i mog sina i živila par godina
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 22:06
Klupica je famozna
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 00:15
Klupica je preelegantna,fina,sigurno će poslužiti kao neki dekorativni komad namještaja (ne sjediti)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 18:57
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

e ovo me oborilo s nogu, volim crno bijelu kombinaciju,uh kako bi mi trebala ovakva kombinacija na  komodama,pozdrav za zadranku,vežu me lijepe uspomene za Zadar,tu sam rodila i mog sina i živila par godina
A ja sam zamalo imala lijepe uspomene iz Sarajeva.Prijatelji su me stalno zvali k sebi,a ja sam odlagala kao da imam svo vrijeme ovog svijeta.A onda je došao rat i taj plan je zauvijek propao.Pouka:nikad ništa ne treba odlagati jer tko zna što život nosi.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 20:43
pa nikada nije kasno,evo maj se primiće pa naravno očekujem i tebe na druženju CIF-ca kod mene u Sarajevu,možda budu neke druge lijepe uspomenenikada se ne zna,pozdravčić za tebe
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 09:25
Pozdravčić i hvala na nadi koju si mi dala.

Ručkica i ružica za moškeru.

A moškera je ova obnovljena žičana kutija za čuvanje hrane ljeti.

Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:12
ručkica ...Thumbs%20Up preslatko 
happy ...happy ... :))
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:47
Kiki - kod Klare u galeriji si napisala da imaš iz Lumosa nešto "light" - što točno? Ja sam u Zg jučer u Lumosu kupila Keraquick - jesi na to mislila?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:51
Sada vidim da nema moga komentara na ružicu i ručkicu, očito sam nešto zeznula kod slanja....super su mi i jedno i drugo, ali ružica mi je posebna (obožavam ih u svim varijantama). Je li i to kupljeno u Lumosu? Ja sam baš jučer gledala tako nešto, prozirni kalupići na kojoj je ružica i još par oblika. Razmišljala sam da li kupiti ili ne i danas vidim kod tebe...preslatka je. S čim si ti radila odljev?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 13:07
Slatka ručkica.smile170
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 13:47
Jani,tu ti je objašnjenje za ružicu,a Keraquick light je u plavoj vrečici i duplo je skuplji od crvenog,ali je praktičan za nakit,magnete i po mome večinu stvari.

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 13:54
Hvala ti Kiki! Baš sam senilka, pa još sam te ja pitala može li se napraviti odljev u das-masismile148
I mislila sam da je to onaj plavi - vidjela sam jučer....moram priznati da mi je to za sada malo skupo....bez obzira na želju za lakšim materijalom.....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 14:51
Zahvaljujući Klari46 i njenoj predivnoj salveti evo i mog prvog etuija za naočale.Nije išlo baš glatko.Sa naborima se ne mogu pomiriti.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 15:13
prekrasan je Kikismile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 19:06
lijepo si to napravila,kažu da se prvi mačići u vodu bacaju pa ti tu kutijicu za naočali baci meniWink tako mi se dopada
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 21:36
Evo, jedina mi je pa je koristim.Malo sam je posprejala mat lakom pa se manje vide nabori.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 21:39
baš ti hvala,meni te greškice ne upadaju u oči jer ja se ne razumjem u te stvari ali vidim da su sve tvoje rukotvorine lijepe i uživam da ih gledam
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 11:42
Zahvaljujući salvetama naše Klare i Vesne s Fejsa nastala je ova šarena kutijica.

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 12:17
Dobra!!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 13:02
prelijepa,bravo majstoricesmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.