Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala niho..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cvjetići, zečići, patuljci - veselo je kod tebe.
(I ja sam dobila jednu malu biljčicu u toj posudici-jajetu, drugačija biljka, ali ista teglica |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Fora su Otok u toj posudici samo što neznam dali će izdržati do Uskrsa jer je posudica jako mala..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefi, prvo su me oduševili oni mini tulipani, pa sređeno jezerce, pa sve one nove biljke, ne brini za onog u jajetu, njemu treba malo zemlje, ali puno sunca.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
orhideja, hibiskus, kamenjar itd. sve je super...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma sama ljepota, prekrasan i uredan vrt- jezerce, buritići boli glava, simptična dekoracija
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
sve ti je krasno, ali hibi procvjetao, jeli to neki mladi?
a što je sa onim prekrasnim, velikim, jesi ga iznijela van?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala sam se,uzivala
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasno!!! Divno jezerce
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mah, ona dva nestala dana su me sasvim zbrkala. Sad vidim da sam već vidjela i vjerojatno nešto i napisala, al' otišlo u nepovrat.
Pa još jednom: biljčice kako ih zoveš su
![]() |
|
![]() |
|
Joooj puno vam svima hvala na posjeti...Ma imam i novih slikica ali nisam stigla staviti..sada je takvo vrijeme da nas svaki dan razveseli neki cvijetak...e sada draga moja pčelica7 mislim da od mojih onih hibija ništa...bojim se da ovu zimu nisu uspjeli preživjeti..i ko za vraga od svih sam za svaki slučaj uspjela uzeti pelcer osim od onog žutog..ipak se nadam da ću uspjeti naći neku grančicu koja valja i probati ga zakorjeniti..nemam pojma što im se ove zime desilo ali jednostavno su počeli propadati..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |