Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 165> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma kod tebe je sve kraljevsko
a dobra ti je slika jedine kockavice,našeg hrvatskog simbola ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo a onog se malog sivog seduma nemogu nagledati....kako je lijep, savršeno raspoređen
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Jako jako lijepo prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje hvala vam što posječujete moj skromni vrt, dajete mi podstrek i volju za uređenjem moje male cvijetne oaze svima velika pusa
![]() Smrcko..kažu da adenium procvijeta od 6-9 mjeseci starosti, a ako i ne imamo vremena pa ćemo čekati u međuvremenu me tješi ovaj stari koji je neumoran. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
klematisi su dobili penjalicu.....uradak mojih sinova
![]() ![]() ![]() ovo je novi klematis....sad ih na penjalici ima 4 kom.....jedva čekam da procvijetaju |
|
![]() |
|
kamenjar danas
![]() ![]() ![]() ![]() posađene su i viseće pelargonije ![]() tulipani ![]() ![]() ![]() narcisi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ponovo me je obradovala Flavia ovo mi je od danas najdraža i najljepša orhideja
![]() ![]() ![]() dobila sam i ove dvije iz istog izvora ![]() kao i bananu ![]() i to nije sve još je tu i koraljna zvončika ![]() a i pokušaj ukorijenjivanja armandija nadam se da će biti uspiješan ![]() još jednom Flavia ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo, orhideje....ali kamenjar me oduševio. Prekrasan je oblikom i biljkama u njemu!
![]() ![]() ![]() A penjač za klematis! Svaka čast dečkima. Djeluje lijepo i uredno i bez biljke!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kamenjar je odličan..a imam pitanje.kaj je ovo na trećoj slici poslje kamenjara. ja sam to dobio ove godine, isto tako tjera cvijet a nemam pojma šta je.?
|
|
![]() |
|
![]() lukaccc ono što cvijeta je vinka |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
3. slika..ono što tjera cvijet.
|
|
![]() |
|
a tooo je allium ili ukrasni luk
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta da kažem baš ----Kraljice.-.... svaka čast nemam rijeći a ne mogu ni puno pisati od ruke
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Bromi sve po špagi, kamenjar je prekrasan, a tulipana ko u priči, ova nova orhideja tigrica je savršena, a tek banana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi ja sam uživala gledajući tvoj rascvjetani vrt. Ali onda imam osjećaj da je moj vrt u Sibiru, kod mene skoro pa ništa novoga...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
kamenjar je fenomenalan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |