Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 82> |
Korisnik | |
fialka
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: banja di loca Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/ljubicice/69522.aspx -
|
|
Sponzorirani linkovi | |
fialka
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: banja di loca Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/ljubicice/69523.aspx -
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo odlično izgleda Fialka. I ja se odavno spremam ovako nešto napraviti (čitaj naručiti), ali nikako da dođe na red.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aplauz za Fialku! Odlicna polica sa osvjetljenjem! Lijep i odgovarajuci nick.
Jos ljepsa Banjaluka |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fialka, ovo je ozbiljan biznis
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fialka, super instalacija. Bit će boja. U tim uvjetima rast će kao lude.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni mahom pocinju bijeliti sredisnji listovi... Jedna mi je vec krepala, a probala sam je spasiti. Bas me nervira sto ne znam od cega to nastaje. Ako koja takva i krene s pupovima, oni kao da se zalede i budu svijetli i krti, pukne latica cim je dodirnes.
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako niti Ninin "recept" koji uključuje promjenu mjesta sa manje sunca ne pomaže, onda stvarno ne znam u čemu je greška... a da je nezgodno - nezgodno je. Nadam se da će ti se javiti netko tko ima više iskustva.
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Desert Rose, bas me zanima da li se ikome ista slicno desilo. Nekima su ti bijeli listici i malo suvise prekriveni dlacicama. Bar da znam vrijedi li ih spasavati. Ako ne, da se takvih rijesim i dobijem bar komocije na prozoru
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je sa tim bijelim rubom!
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vila, jako lijepa. Obožavam plave.
Kaćunak, nisam sigurna šta je to kod tebe. Može biti i do ph zemlje. Da li svima koristiš istu zemlju? PH za ljubice mora biti neutralan, dakle oko 6. Zemlja koja se prodaje u dućanima je sve gora i gora, nema hranjivosti i ne može se vjerovati deklaraciji i ph-u koji na njoj piše. Ja bih na tvome mjestu otresla korijen od zemlje, onda ga provaljala kroz vodu da otpadne sva zemlja, stavila novu kvalitetnu zemlju miješanu sa dosta perlita, i u hlad. Već nakon 10-ak dana vidjet ćeš promjenu na bolje, ako je do zemlje, tako da onda možeš to učiniti sa svima koje imaju isti problem. Ako nije to, onda ne znam.
|
|
OPG 159365
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su ti lijepe i zdrave milice
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, prekrasne, a najljepša je ona prva!!! Ja je zovem Plava pjena.
|
|
OPG 159365
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona,
Nbjelovu, Hvala vam, prije sam imala još nekoliko boja ali su mi uginule.... |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se, predivne su tvoje ljubičice, milice. Tako zdrave i dobro njegovane. Ona prva mi je posebna.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica,
|
|
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od najisplatnijih biljčica koje sam kupila za samo 2KM,(oko 8 kuna), kada je u OBI-ju bila na sniženju jer je bila samo hrpica lišća i dugo je kod mene izigravala "salatu", listala i listala dok je napokon i procvjetala....šteta samo što nije neka sa neobičnijim cvijetom nego ova obična ljubičasta...
[/URL]
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vala, zemljakinjo, bas je slatka i super cvjeta!
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |