Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 73> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme, ruže su ti prekrasne, toliko krasnih boja
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divne slike ruža, za razliku od mojih poluspaljenih, tvoje su tako osviježavajuće lijepe. A i ostalo društvo je baš kako se šmeka.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
ljiljani su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ruže, ljiljani, stolisnici, jasmin.... prekrasno, sve puno boja i mirisa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće,ruže,jasmin,a posebno stolisnici.
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala svima na posjeti u moj skromni vrt :) Evo malo novi sličica..
Hibiskus Cairo White ![]() Hortenzija ![]() martgon ljiljan ![]() oxalisi ![]() ![]() gajlardija ![]() cinija ![]() hortenzija anabelle ![]() visoke ivančice ![]() visoki flox ![]() chipandelle-topalovicka ![]() D.D ![]() kraljica elizabeth ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasno
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Veoma lijepo alisa.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve je krasno,a najljepši bijeli hibi
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Anabelica vidim super napreduje.Kako je od malog pelcera odlična je. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Toliko ljepote... predivno je!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prošetala sam malo tvojim vrtom i ostala
![]() ![]() Do sada nisam vidjela žutu loniceru, divna je! Gdje si je nabavila? ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kadifa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Draga Alisa, danas sam sa velikim uživanjem posjetila tvoj vrt i zbog toga želim da ti kažem da sam zaista uživala u šetnji po slikama. Tebi posebno treba dati odličje za sve ovo što si napravila i hvala ti za ove prelijepe slike koje si nam nesebično podarila da i mi uživamo u njima. Ne postoji niti jedan dio vrta ili cvijet koji bih posebno izdvojila jer sve je ovo posebno bez iznimke ama baš svaki kutak koji si predstavila. Još jednom sve čestitke od srca
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Potpisujem kadifu sve je očaravajuće
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Krasan vrt!!! Ljiljani su
![]() Ružice također ukusno probrane, kao i sve ostalo cvijeće... Izdvojila bi još prekrasni lila jorgovan, kao i jasmin, mirišu preko slike! ![]() Hvala na lijepim slikama ovog divnog vrta! ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I mene je očarala žuta lonicera.
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasno cvijeće imaš,stolisnici,ljiljani pa ruže ,pa ne znam što je ljepše,pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |