Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 79> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasan tanjur ,ova boja mu je divno legla,bravo |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
gledam i uživam na fb
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala vam cure. Miješala sam s twin color pa je zato tako dobra. Imam samo tu boju i žao mi je da nisam kupila i neke druge. Navodno, više se ne proizvode -šteta !
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
evo ma opet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoklica za maminu prijateljicu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Slikica slatka,super raspucavanje,a štokrla(hoklica) premedena.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ooooo, netko je bio jako vrijedan...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slatka.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve je preslatko - to je salveta na slikama? Medeni motivi.....a izrada za 5+
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Stvarno si bila vrijedna
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Probaj napraviti na keramičkim pločicama i zaštiti lakom za brodove.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ako ne nađem drvene takve veličine i da su lagane, morat ću napraviti na keramičkim pločicama, iako sam to htjela izbjeći, jer nedaj bože da slučajno padne pa se razbije.
|
|
|
|
![]() |
|
Cure moje, hvala vam. A kako li ste vi vrijedne!
Jani - salvete su na platnu , prvu sam tri puta ljepila jer mi se uvijek gužvala. Porozna je kao da je stara 30-ak godina, a nije Tara - dobila sam komad lesonita koje mi je MM ispilio (pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da je s jedne strane "točkasta" (ploćica Vid) .Lagana je i to je najvažnije a nisam trebala kupovati ništa što mi je još jedan veliki plus jer radove ne prodajem nego poklanjam (a poklonjenom konju se ne gleda u zube - barem bi tak trebalo biti ) |
|
![]() |
|
Hvala, Gogs, svekar je rekao da on ima nekakvih drvenih ploča pa će pogledati da li bi mi šta odgovaralo.
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Bančić je prva liga, pločice savršene,
kao i uvijek ![]() |
|
![]() |
|
a ova je moja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za seku i bracu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
plocice su preslatke ali me hoklica posebno odusevila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasni radovi
![]() gdje samo čupaš te starinske motive!?! |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Draga, jako su mi se svidjeli tvoji novi uratci. Izgleda kao da ti imaš malu djecu a ne odrasle sinove. Moram pokazati mojoj kćeri, samo što će me onda udaviti da i ja njoj to sve napravim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |