OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 374> |
Korisnik | |
pHoEnixx
Nedavno posijan Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su mi te kombinacije cvjetnica i grmova..krasno usklađeno..lijepu strukturu daju grmovi, kao euonymus npr.super..pohvala za sve
|
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, ma šta ću te gnjaviti, nisu bile skupe, vidiš kako te počako kopiram, najprije scaveola, a onda i ovi sivci.
Poslat ćeš ti meni već nešto što nemam priliku ovdje nabaviti, ima vremena. Phoenixx, neznam otkuda si, mislim radi agruma, ali oni su meni baš lijepi, uvijek zeleni, imaju krasan cvijet, a pokoji plod baš razveseli. Da ja imam bolju zemlju i više zemlje, ne bi bilo ovoliko lončića, ovako sam prisiljena na te kombinacije - malo u zemlju, malo u lonac, to je zasad jedini način da imam ono što želim. |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, pa ne treba tebi niti bolja zemlja niti više nje.....i ovako je baš prekrasno! Po mom mišljenju....jedan od ljepših vrtova na ovom forumu!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok sedumi su ti prekrasni, a tek ona gužva u tegli - prekrasno. Amarilisi u pupovima, jedva čekam da ti se otvore.
Jesenske novine - predivno, dali uopće ima neka biljka koju ti nemaš - mislim naravno da ima, ali na broju biljaka mogu ti pozavidjeti mnogi rasadnici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znaš da sam uzela olovku i tekicu i krenula raditi popis, onda je naišla susjeda pa sam odustala da ne kaže vidi lude žene.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš da bi bilo zanimljivo znati koliko imaš recimo sukulenata i kaktusa, čisto fore radi, znaš i sama da to nije neka konkurencija.
Bila na 48. stranici i oduševila se cvjetom sukulenta, kojeg sada i ja imam, stvarno je poseban-baš ti hvala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, i ja sam uzela kemijsku i papir. Hoćeš hostu da ti šaljem ili ideš kupiti
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, hostu nemam gdje kupiti, nisam vidjela tu kod nas. Ako imaš viška....
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počupala sam jučer travu (misam baš sve), pa evo malo vrtića u kamenu
tu se bore za život felicia, stachys, festuca, kalanhoe, dihondra, gazanije kalanchoe rascvjetala abelija "travnjak" od dihondre veličine dlana a ovdje gazanije, vinke, salvija, japanska krizantema-ajania, alisum i ovo što cvate crveno, a neznam što je |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe kombinacije u vrt i ovaj kamenjar za svaku pohvalu ..
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj sukulentić što crveno cvate je stvarno poseban. I koliko se sjećam negdje početkom ljeta si stavila sliku kad je tek počeo cvjetati. Zar cijelo vrijeme cvate?
A abelia mi je prekrasna. I ja bih šatiranu .
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijelo ljeto cvate, a čini mi se da se još nisu cvjetići potpuno otvorili.
Abelia - probala sam već zabosti grančice, ali ništa. Pokušavam ponovno |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok....slobodno te pitam da li gazanije prezimljavaju kod tebe na otvorenom?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia, da, gazanije su stalno na otvorenom i gotovo uvijek imaju poneki cvijet, samo ako je sunčani dan, inače se ne otvore
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gazanije prezime čak i kod mene u vrtu gdje je puno hladnije nego kod Otok
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad god prošećem tvojim vrtom svaki puta se oduševim......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja!
Usput pitanje, vidim da ste spominjale gazanije. Što s njima? One Lantanine se šire kao lude. One kupovne vidim "siju" mladice. Režem suhe cvjetove i? Da ih jednostavno ostavim na miru preko zime?
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep vrt imaš Otok..gazanije su jako lijepe..
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |