Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 17:07
lijepe su mi te kombinacije cvjetnica i grmova..krasno usklađeno..lijepu strukturu daju grmovi, kao euonymus npr.super..pohvala za sve
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 18:17
Hoya, ma šta ću te gnjaviti, nisu bile skupe, vidiš kako te počako kopiram, najprije scaveola, a onda i ovi sivci.
Poslat ćeš ti meni već nešto što nemam priliku ovdje nabaviti, ima vremena.

Phoenixx, neznam otkuda si, mislim radi agruma, ali oni su meni baš lijepi, uvijek zeleni, imaju krasan cvijet, a pokoji plod baš razveseli.

Da ja imam bolju zemlju i više zemlje, ne bi bilo ovoliko lončića, ovako sam prisiljena na te kombinacije - malo u zemlju, malo u lonac, to je zasad jedini način da imam ono što želim.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 18:42
Otok, pa ne treba tebi niti bolja zemlja niti više nje.....i ovako je baš prekrasno! Po mom mišljenju....jedan od ljepših vrtova na ovom forumu! smile120
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 18:58
Embarrassed Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 19:12
Otok sedumi su ti prekrasni, a tek ona gužva u tegli - prekrasno. Amarilisi u pupovima, jedva čekam da ti se otvore.
Jesenske novine - predivno, dali uopće ima neka biljka koju ti nemaš - mislim naravno da ima, ali na broju biljaka mogu ti pozavidjeti mnogi rasadnici.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 19:17
Da znaš da sam uzela olovku i tekicu i krenula raditi popis, onda je naišla susjeda pa sam odustala da ne kaže vidi lude žene.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 21:03
Znaš da bi bilo zanimljivo znati koliko imaš recimo sukulenata i kaktusa, čisto fore radi, znaš i sama da to nije neka konkurencija.
Bila na 48. stranici i oduševila se cvjetom sukulenta, kojeg sada i ja imam, stvarno je poseban-baš ti hvala.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 21:06
Otok, i ja sam uzela kemijsku i papir. Hoćeš hostu da ti šaljem ili ideš kupiti smile157
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 21:09
Hoya, hostu nemam gdje kupiti, nisam vidjela tu kod nas. Ako imaš viška....

Tongue
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 21:20

Naravno !

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:21
Počupala sam jučer travu (misam baš sve), pa evo malo vrtića u kamenu

tu se bore za život felicia, stachys, festuca, kalanhoe, dihondra, gazanije

kalanchoe

rascvjetala abelija

"travnjak" od dihondre veličine dlana

a ovdje gazanije, vinke, salvija, japanska krizantema-ajania, alisum i ovo što cvate crveno, a neznam što je

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:42
jako lijepe kombinacije u vrt i ovaj kamenjar za svaku pohvalu .. smile141
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 14:21
Ovaj sukulentić što crveno cvate je stvarno poseban. I koliko se sjećam negdje početkom ljeta si stavila sliku kad je tek počeo cvjetati. Zar cijelo vrijeme cvate?
A abelia mi je prekrasna. I ja bih šatiranu Embarrassed.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 14:42
Cijelo ljeto cvate, a čini mi se da se još nisu cvjetići potpuno otvorili.

Abelia - probala sam već zabosti grančice, ali ništa. Pokušavam ponovno
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 14:50
Draga Otok....slobodno te pitam da li gazanije prezimljavaju kod tebe na otvorenom? Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 14:55
Flavia, da, gazanije su stalno na otvorenom i gotovo uvijek imaju poneki cvijet, samo ako je sunčani dan, inače se ne otvore
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 15:48
Gazanije prezime čak i kod mene u vrtu gdje je puno hladnije nego kod Otok
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 15:57
kad god prošećem tvojim vrtom svaki puta se oduševim......ClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 19:08
I ja!Big%20smile

Usput pitanje, vidim da ste spominjale gazanije. Što s njima? One Lantanine se šire kao lude. One kupovne vidim "siju" mladice. Režem suhe cvjetove i? Da ih jednostavno ostavim na miru preko zime?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 19:10
Jako lijep vrt imaš Otok..gazanije su jako lijepe..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.