Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj toliko biti ljubomorna na moju --eto oplodićemo mi njih
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow javori su stvarno prekrasni
![]() pohvale maloj vrtlarici, njeni cosmosi su super narasli ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Javori su naravno prekrasni ali i palma ( da nije šašavo već bi si jednu priskrbila za u vrtu ), a sad pomozi, koja je ovo biljka kraj krizanteme;
![]() ili je to takav veliki Cosmos?
radujem se što ću na nekin naćin obogatiti ovu ljepotu.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da to ti je ogromni cosmos, imala sam jednog u Skradniku, koji je u jednom trenutku na sebi imao 92 cvjeta, samo im treba puno mjesta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma predivnoooooooooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krizanteme su stvarno izložbeni primjerci, javori fascinantni u svom jesenskom izdanju, ali što mi je kombinacija breze i palme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tija, to su cosmosi i mogu ti reći da je sijanje tih predivnih biljki u osmom mjesecu bilo pun pogodak. Da smo sijali u proljeće već bi u osmom mjesecu svi bili na izdisaju od ljetnih vrućina a ovako su cijelu jesen u cvatu. Druge ću ih godine posijati na dva puta prvu turu u proljeće da cvatu preko ljeta a drugu turu u osmom da cvatu na jesen. Ne znam da li su inače ovako veliki ali sestra je morala svakog vezati za kolac jer bi se bili svi pokrečili.
Ovo sa slika je samo jedan vrtić a sa druge strane puta je još jedan manji vrtić i još uvijek je krvat cosmosima, već pomalo jenjavaju ali sad im je stvarno već i vrijeme da ocvatu.
Dobro kaže Triša treba im puno mjesta i predivni su kad ih ima više biljki na kupu.
U mom vrtu ih je zadnji put sadila moja baka i već ih nismo imali puno,puno godina....od ove godine imaju ponovno svoje mjesto pod suncem...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cosmosi su i meni bili ovog ljeta predivni i ogromni (SilveK mi ih je darovala) Ima ih uistinu u prelijepim bojama i pravi su veliki ukrasi vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Korijenko, napokon sam uspjela prošetat po tvojoj hacijenda. Baš sam se fino našetala, odmorila na tvojoj ljuljačci, pozdravila pčelice i nadivila se tvom prekrasnom cvijeću. Bravo za tebe!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Korijenko gledajući ove zadnje slike moram priznati da sam postala malčice ljubomorna. Kod tebe rascvjetano, prava raskoš jesenjih boja, a kod nas na kontinentu već odavno sivo i tmurno. Ne želim ništa posebno izdvajati jer je sve prelijepo.
Samo da znaš da si me zbunila novim avatarom, svi ste preslatki u blagdanskom ruhu. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma baš sam se jutros pitala, zašto te Toni ne obuče u svom stilu, a kad tamo vidi ti nje¨!
![]() ![]() ![]() Naravski o hacijendi da ne pričam. Stvarno vam je lijepo u svako godišnje doba na svoj način!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Najprije veliki pozdrav našoj Bigi, našetala se jesi to znam, nisi se valjda puno ljuljala jer je vani prava šljiva
![]() ![]() Lana, nema ti više kod mene ove raskoši rascvjetanih biljki...... jedino što cvate je Lantanina žuta penjačica, par ostića, begonijice, jedna sramežljiva maćuhica, dvije visoke kadifice i mislim da će i one "izgubiti glavu" do vikenda jer je svaku noć sve hladnije...
Ma jeste li vidjele kako me je Toni fino zrihtal..... to je sa proljetne slike kad sam se ljuljala..... proljetni Djed Mraz
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma kako je kod tebe još uvijek prelijepo a dobra si kao Dijeda Mraz
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dijed Mraz
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Gdje si to iskopala, super sličica!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam šetala po vašim snježnim vrtovima pa si mislim da vam pokažem kako je to izgledalo na mojoj haciendi.......
Najprije ću vam pokazati slike mog bilja iz boravka a najviše me je razveselio hibi koji je procvao a ima i još dva pupoljka
![]() ![]() Trišine crassule se spremaju na cvatnju
![]() Moja jadna imela, mislila sam da neće dočekati Božić ali ipak se nekako drži....
![]() Benjamin i spatifilum
![]() Filodendron
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A sad zimsko - snježne radosti.....
Ovako je bilo odmah ujutro kad smo se probudili....
Pogled sa skoda (balkona)
![]() Palma i vinograd pred kućom
![]() Moja Brava
![]() Prilaz do kuće...
![]() Zasuči rukave i na posao....bilo ga je do ulaznih vrata....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |