Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 13:28
nemoj toliko biti ljubomorna na moju --eto oplodićemo mi njih smile96-bićemo prije-nebi li bio mali cikassmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 13:30
wow javori su stvarno prekrasni Clap koje boje
pohvale maloj vrtlarici, njeni cosmosi su super narasli Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 09:07
Javori su naravno prekrasni ali i palma ( da nije šašavo već bi si jednu priskrbila za u vrtu ), a sad pomozi, koja je ovo biljka kraj krizanteme;

ili je to takav veliki Cosmos?

radujem se što ću na nekin naćin obogatiti ovu ljepotu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 09:30
Da to ti je ogromni cosmos, imala sam jednog u Skradniku, koji je u jednom trenutku na sebi imao 92 cvjeta, samo im treba puno mjesta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 10:53
Ma predivnoooooooooooooosmile120-šta bi rekla -ma ko u raju
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 12:27
Krizanteme su stvarno izložbeni primjerci, javori fascinantni u svom jesenskom izdanju, ali što mi je kombinacija breze i palme ....prekrasno!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 15:19
Tija, to su cosmosi i mogu ti reći da je sijanje tih predivnih biljki u osmom mjesecu bilo pun pogodak. Da smo sijali u proljeće već bi u osmom mjesecu svi bili na izdisaju od ljetnih vrućina a ovako su cijelu jesen u cvatu. Druge ću ih godine posijati na dva puta prvu turu u proljeće da cvatu preko ljeta a drugu turu u osmom da cvatu na jesen. Ne znam da li su inače ovako veliki ali sestra je morala svakog vezati za kolac jer bi se bili svi pokrečili.
Ovo sa slika je samo jedan vrtić a sa druge strane puta je još jedan manji vrtić i još uvijek je krvat cosmosima, već pomalo jenjavaju ali sad im je stvarno već i vrijeme da ocvatu.
Dobro kaže Triša treba im puno mjesta  i predivni su kad ih ima više biljki na kupu.
U mom vrtu ih je zadnji put sadila moja baka i već ih nismo imali puno,puno godina....od ove godine imaju ponovno svoje mjesto pod suncem...Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 16:02
Cosmosi su i meni bili ovog ljeta predivni i ogromni (SilveK mi ih je darovala) Ima ih uistinu u prelijepim bojama i pravi su veliki ukrasi vrta!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:37
Korijenko, napokon sam uspjela prošetat po tvojoj hacijenda. Baš sam se fino našetala, odmorila na tvojoj ljuljačci, pozdravila pčelice i nadivila se tvom prekrasnom cvijeću. Bravo za tebe!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 12:09
Korijenko gledajući ove zadnje slike moram priznati da sam postala malčice ljubomorna. Kod tebe rascvjetano, prava raskoš jesenjih boja, a kod nas na kontinentu već odavno sivo i tmurno. Ne želim ništa posebno izdvajati jer je sve prelijepo.

Samo da znaš da si me zbunila novim avatarom, svi ste preslatki u blagdanskom ruhu.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:02
Ma baš sam se jutros pitala, zašto te Toni ne obuče u svom stilu, a kad tamo vidi ti nje¨!LOLLOLLOL Super avatar!

Naravski o hacijendi da ne pričam. Stvarno vam je lijepo u svako godišnje doba na svoj način!Clap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 15:58
Najprije veliki pozdrav našoj Bigi, našetala se jesi to znam, nisi se valjda puno ljuljala jer je vani prava šljiva smile65, drugi put se najavi dobit ćeš topli čaj sa rumom.....Wink

Lana, nema ti više kod mene ove raskoši rascvjetanih biljki...... jedino što cvate je Lantanina žuta penjačica, par ostića, begonijice, jedna sramežljiva maćuhica, dvije visoke kadifice i mislim da će i one "izgubiti glavu" do vikenda jer je svaku noć sve hladnije...

Ma jeste li vidjele kako me je Toni fino zrihtal..... to je sa proljetne slike kad sam se ljuljala..... proljetni Djed Mraz Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 21:22
Ma kako je kod tebe još uvijek prelijepo a dobra si kao Dijeda Mrazsmile96
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:02
Dijed Mrazsmile96
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 12:29
smile156 Evo ti još_-i sad piči koliko hoćešsmile96
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 14:02
Ho,ho,ho.......

stižem sa darovima a tu je i moj jelenko Rudolf, svjetli mi put svojim nosićem da ne zalutam....Wink LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 16:23
Gdje si to iskopala, super sličica!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 17:17
-eto i mene 
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 20:15
Danas sam šetala po vašim snježnim vrtovima pa si mislim da vam pokažem kako je to izgledalo na mojoj haciendi.......

Najprije ću vam pokazati slike mog bilja iz boravka a najviše me je razveselio hibi koji je procvao a ima i još dva pupoljka

Trišine crassule se spremaju na cvatnju

Moja jadna imela, mislila sam da neće dočekati Božić ali ipak se nekako drži....

Benjamin i spatifilum

Filodendron

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 20:21
A sad zimsko - snježne radosti.....

Ovako je bilo odmah ujutro kad smo se probudili....
Pogled sa skoda (balkona)

Palma i vinograd pred kućom

Moja Brava

Prilaz do kuće...

Zasuči rukave i na posao....bilo ga je do ulaznih vrata....

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.