Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu sam totalna neznalica. Kaj ima ljubičica i sa crnim cvijetom? Nisam nikada niti vidjela, sigurno je predivna.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga moja! Jako me veseli svaka, pa i najmanja biljčica.
|
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad sam uspjela svratiti da posjetim novu ekipu, neka ti samo rastu i budu veeeeliki i debeli i donesu ti puno veselja :)
Velika
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gasterije su ljepe...kad napune kalic i pocnu curiti kao germa van...meni moja strunula nisa znala da nesmijem previse zaljevati a kadd sam se razbolila to su drugi radili umjesto mene....al zato ste me sada opremili sa puno drugog cvijeca da sam na uzivanju svaki dan...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe, baš si me razveselila komentarom. Ni ja ne stignem ovih dana posjećivati cif - završio porodni i počela raditi...vremena nemam nizašto, dan mi je prekratak. I ja tebi šaljem veliku pusu, uz želju da navratiš kad god stigneš, a došuljati ću se i ja do tebe, Lea i Pave, a i u Leov vrt.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Josipo, raduje me što te vidim u redovitoj posjeti. I jesu, gasterije su mi prelijepe, a za njih vrijedi sve isto kao i za većinu ostalih sukulenata. Ne brini ti, razmnožiti će se one brzo, a mi na greškama učimo.
Sad primi veliki pozdrav, draga prijateljice...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja kolekcija sukulenata lijepo napreduje, imat ćeš po čemu čeprkati i preko zime
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice
Tvoji sukuleti uživaju na suncu i misle da je ljeto.. |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepa kolekcija...ja sam svoje u puno manje zemje stavila....sad je kasno da ih prebacujem...a na prolj negdje 4 mj mislim da je najbolje....poz iz slavonije....i da,zasad mi se samo jedan osusio od svega sto ste mi poslale...i njega mi zao jako...trebao je na proljece u kamenjar
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svako malo vratim se pogledati tvoje novitete kako napreduju. Nisam praznovjerna, ali ipak ih neću previše hvaliti.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica, raduje me što si mi navratila. I u pravu si, imati ću se čime baviti zimi zahvaljujući zbirkici sukulentića. Bez njih, bilo bi mi zaista pusto, ovako svaki dan idem u vizitu, malo po kući, malo po tavanu i obilazim ih pazeći da nešto ne krene po zlu.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska
Uživaju, uživaju... ali danas ih nisam stavila na sunčanje jer je temperatura bila samo 4 stupnja, uz puno magle. Ostali su u zatočeništvu, na tavanu, no mislim da im ni tamo nije loše. Graptoveria upravo lijepo cvate.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Josipa, drago mi je da ti se sviđa moja zbirkica. Mislim da se sukulenti mogu presađivati kad god želiš, samo kad presađujem pazim da im ne diram korjenje, osim ako je baš nužno. Eto, sad me zanima koji ti se to osušio? Šapni mi...
|
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |