wiz povrtnjak u malom |
Odgovori | Stranica <1 65666768> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divim se tvom obilju, stvarno imaš svega i svačega. Hoćeš ostaviti ljubičastog graška za sjeme?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gostovic
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalno je sve, tu su i biljčice za koje nisam ni znala da postoje kao npr. taj ljubičasti grašak..wizardica, ako nije tajna, od kud nabavljate sve to sjeme? Pretpostavljam sa nekih sajtova izvana?
lp
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mah, mah!!!
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jednostavno - prekrasno uz puno uloženog truda i rada!! Ovdje se baš svega može vidjeti. Vidjela sam na prošloj strani zerdelije - što je to Jedva čekam slike tvojih paradajzića.
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Wiz,prosto sam ostala bez teksta.Kod tebe baš svega ,ko u priči.Gdje si nabavila taj Ljubičasti grašak?
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..evo da se zahvalim na lijepim riječima..vrt je kao i svaki drugi..ništa spektakularnog..možda koja vočkica previše i to je to..no...svejedno hvala vam curke..
..evo kod mene tek sada rajčica ima koji plod...al večinom su sad tek u cvatu.. |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..češnjak uglavnom povađen...mislim ono kaj muha nije diokusurila...
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..kukuruz će ubrzo...
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..mahune za sad dobro napreduju mada su kasno sađene..
Mahuna koja raste iznad lista..olakšana berma maksimalno... |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ljubičasta mahuna...PURPLE KING...
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..grah balon..
..dadinica..prepoznaješ li... druga tura graška.. još kukuruza |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...slavonski češnjak u strogoj izolaciji od drugih da se ne križaju..
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..malo puno voća...
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo! Predivan povrtnjak, a voćkice - prava divota, vidim ima i smokvica...
Vidim da je tvoja lokacija Zagreb, da nisu, možda Šestine u pitanju? Ili Mikulić, Lukšić... pitam se, poznato mi je, a inače sam otuda porijeklom.
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz stvarno ti je sve prelijepo.Zar ti nije kukuruz malo pregust?ČEšnjak koji si povadila je zimac ili obični,jel nije rano još ako je onaj obični.
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u tvom povrtnjaku , a voćnjaku da i ne govorim
|
|
Priroda je izvor života
|
|
Odgovori | Stranica <1 65666768> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |