Emilly |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 70> |
Korisnik | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo napokon i mog lijenog
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Emilly, ostadoh zatečena ljepotom tvojih orhideja. Čak mi dođe da pomislim da nisu prave... Savršene su!!!
A fuksija je Zaljubljena sam u tu boju, a nikako je nabaviti. |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijeni je za pozeleniti od ljepote, prekrasan je.
A lopoč |
|
belica,zagreb
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostala sam bez teksta |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam ostala bez riječi, i neću izdvajati ni jednu rascvijetanu ljepoticu !!! Ajme ljepote kod tebe !! Baš sam napasla oči !! Hvala ti kaj dijeliš tu ljepotu s nama !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, nema se šta za izdvojiti sve je divno
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan je ljenčuga a potinara sjaji kao sunce, medena je
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti i pohvalama
Hana, kako je tvoja potinara? |
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog ljepotana sam vam zaboravila pokazati. Šteta što cvijet tako kratko traje
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja Potinara glumi salatu ko i ostali...ali ima barem pet ili šest novih izdanaka
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekrasno ali ovaj zadnji ljepotan...
Nabavila sam lopoč ,tvoj je savršen. |
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala maris40
Nadam se da će i tvoj lopoč zablistati uskoro |
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm, čudno... Moja iz svakog novog procvjeta. Novi izdanak joj krene rasti kad se pupovi na starom počnu otvarati. Ovo joj je vć druga stapka ove godine |
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo.....
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(jel to onaj iz spavaće sobe??)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne zaboravim pohvaliti adeniuma i kaktusić,prekrasne cveteke imajuKaktusić je baš famozan... Lopoč je ispunio sva moja očekivanja...ma i višeBaš ih volim |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
|
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |