Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 77> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek rado dođem u tvoj vrt,pogotovo kad kaktusi cvatu!I moji će pakujci ovih dana pokazati cvjetiće!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Jako lijepo
![]() posebno prva fotka čuvarkuće, jesi ti ono negdi pisala kako ti baš ne idu čuvari ili sam nešto pobrkala...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pocela stavljat slike i pukla mi veza
mali kaktus hvala ti sto dolazis k meni ,iskreno se nadam da ces nekad u zivotu i uzivo biti moj gost pcelice ,istina je ne idu mi cuvari ,ove cuvarkuce su dar malog kaktusa ,one mi napreduju a u vrtu ni sim ni tam evo jos slikica ![]() detalji iz kamenjara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja ljubav ![]() detalji iz gredica,posatje đžunglica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
cvjetic pokrivaca tla ,neznam mu ime ,zimzelen je i predivan
![]() evo ga i tu ![]() ovo je ipak nigela kako sam i mislila ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
liguarija je postala pravi monster ,velika i lijepa ,obozavam je
![]() i ova heuchera je velika narasla ![]() spremaju se na cvatnju ![]() cvijet aloe ![]() ova crassula je pocrvenila ![]() ovdje mi je prazno,nisam smislila sta bi tu sadila,danas u filip jakovu valjda budem vec nesto nasla ![]() i nista bez slikice mojih ljubimaca ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
volim doći kod tebe, nova gredica ti se jako brzo popunila, onaj pokrivač tla ti je rožac zahvalan i lijep , poslije cvatnje ga poreži i bit će ti stalno lijep, sukulente da ni ne spominjem
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je k tebi doći, draga naša kamenjar!
Baš su boje na tvojim slikama nekako pastelno snene, poseban neki osjećaj kad ih gledam... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Uvijek mi je užitak pogledati tvoj kamenjar, al uvijek mi se pri tome nešto skvrči u želudcu i uvijek pokušavam smisliti nešto na tu foru za smještaj mojih kaktusa, ali ne ide.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nezaobilazan je tvoj vrt prilikom mojih šetnji. U njemu ima baš svega što obožavam i tako lijepo iskombinirano, divno
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno je sve!
najviše su me se dojmile čuvarkuće, šta im radiš. moje su jadne i kukavne! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno, toliko boja i oblika daje posebnu čar tvom vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno , predivno ! Kao u prici !
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Predivno kamenjar,predivno.Super je ovo sa šljunkom,a kaktusnjak ti je bez konkurencije.Divila sam se svakom detalju.Ostala bi i duže da me tvoj Tim onako ne gleda iz vrta,sve misli kako će preskočiti ogradu.
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako lijep i uredan vrt imas...svaka cast
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
malo niviteta iz filip jakova
![]() ![]() ![]() ova pelagonija mi je predivna ![]() interesantna boja verbene ![]() ljepotanko ![]() ![]() ![]() eubfobija ![]() crassula ![]() jos jedna ![]() jos jedna ![]() oxalis ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sad malo cvjetica iz stare kolekcije
![]() ![]() cvijet zlatoglavice ![]() pakujac ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sta je to nema opcije za brisat ..bila sam stavila duple slike al nemam opciju za brisanje samo edit
|
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
oo draga moja, nisam imala komp jedno vrijeme... djeca mi ubila laptop, pa tipkovnicu na gornjem kompjuteru, ali bogme sad mi je i drago
![]() Tim je prekrasan, ali ti znaš da ja njega volim . Vrt se divno razrastao, noviteti odlični ! Samo mi je žao što od 2 x što si bila u zg nisi stigla do mene, ali ima vremena. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
EN hvala ti sto dolazis k meni
![]() anaida jedna velika ![]() glikice,budes ti vec osmislila nesto i sredila vrt sa kaktusima moon svi mi koji volimo kaktuse i sukulente volimo ih viidt makar na slikama ![]() lantana ![]() gute free ,hvala ti ![]() camelija ,veselim ti se,valjda uskoro dođes,i tim naravno,jedva ceka nove goste da cmoki ![]() ![]() monna hvala ti ![]() belice ,radujem se ljetu i tvom dolasku,a valjda i ja nekad dođem k tebi,zivot je pred nama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
i moje su takve,ova tegla je isto bila jadna ,dosta dugo je zivotarila ,i sad odjednom krenila...ostale jos zivotare |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |