Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 109> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su se uspavali s ovim snijegom,pa nema ni pisanja a ja ipak mislim da je tek sada vrijeme za razmjenu iskustava.Nisam primjetila u tvom vrtu da imaš vinku madagaskar.Ja sam se ove godine njome oduševila s obzirom da je jako dobro podnijela ove paklene vrućine.Vidim da imaš plastenik pa ako budeš htjela javi se da ti pošaljem sjeme.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osice nisam je vidjela ovdje u prodaji ,rado bi probala posijati sjeme
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je, draga moja zar nebi bija grijeh ne ući u dvor di ima prekrasnih ruža iiiii..... konjića a još ako ima koji kaktus..to je raj na zemlji! |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moje Vinke slikane u 7 mj.na užasnoj temperaturi uz ranojutarnje zalijevanje i cijeli dan na suncu
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam iskustva s rasadom,ipak ću u 2 mj.pokušati jer sam skupila dosta sjemena,ali bi volila da netko pokuša tko to zna,ako želiš javi se....
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ugodno sam iznenađena tvojom pošiljkom,upravo je stigla.Sretan Božić i neka ti je blagoslovljena Nova godina.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Rijeka
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica,zagreb
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan i blagoslovljen Božić
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Božić
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima dragim ljudima koji šetaju vrtom sretan i blagoslovljen Božić
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Božić cijeloj obitelji želim
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji od srca želim
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretne Božićne blagdane tebi i cijeloj obitelji
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Blue sky sretan Božić i puno zdravlja i veselja tebi i obitelji!!
|
|
sutra je novi dan
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovde sam stala,ovo je prelepo,jos kad bih znala kako se zove,stvarno sam odusevljena vrtom a i saksijskim cvecem,imas dosta toga ..konjizadivljena...ruze,klematis,zvoncici,stablasica jel ruza ili nesto drugo,prelepo je ma sta da je,ljiljani,georgine,albicija,ciklame prkosi,a a kolaz,cista 10,stvarno kreativnost je za pohvalu....plastenik.... |
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |