Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ove sam godine kaktuse i sukulente stavila u polusjenu, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
evo mene opet....kaktusi-sukulenti - neman riči
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
pakujci,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded wit ![]() Uploaded with ImageShack.ush ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Hvala Dadinice!! Da, vrt je dosta prostran, samo što još uvijek nema ogradni zid od puta. Kad sam počela saditi ukrasno drveće i grmove, MM je protiv, dok se ne uradi ogradni zid. Ima od tad 10 godina, da sam ga slušala, vrta uopće ne bi bilo
![]() ![]() Hvala Ružo!! |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
a di je točno taj lipi vrt???
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Vrt je u blizini Stoca, točnije u srcu Dubravske visoravni.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ove panoramske su prekrasne,krasno uređeno,prostrano,prekrasno.Lijep pozdrav iz Slavonije.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
i još jedan sa granice slavonije i podravine
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo,koliko tu ima raznih biljeka u svim mogučim bojama
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno Tikvić, panoramske slike,grupne slike, nemam riječi.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Tikvić draga, sporo mi se otvarale sličice ali vrijedilo je pričekati i pogledati, raskoš proljetnih boja me je oduševio samo jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
nemam riječi, definitivno jedan od najljepših vrtova na forumu. I bez ogradnog zida
![]() obožavam doći kod tebe |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovo je nestvarno lepo.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Prelijepo ti je sve:perunike,pakujci,božur,kaktusi.......
Ipak, su me najviše fascinirale panoramske slike.Bravo, Tikvić!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne panoramske slike!Tako je lijepo kod tebe!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Tikvić,nemogu pročitati tvoju privatnu poruku,a ni tebi poslati privatnu poruku.Nemam 70 poruka na forumu.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
tikvić prekrasno nema smisla ponavljati se, ali stvarno jako volim doći kod tebe.te zlatne ruke čuda čine. vrt ti sija kao što si i ti sama od sebe
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga prijateljice uživam u tvom vrtu ,prekrasan je
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |