moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa obamu ću imati nagodinu kad ti se prime reznice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nasmijale ste me do suza
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, to bi se reklo bit će "obamića"
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Shasha, "obama" se rasije sam po čitavom dvorištu, čini mi se da je svojednobno i moja mama ga imala s izjavom da ta biljka tjera krtice.
Barem tako izgleda ono što sam ja vidjela kod horti! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovdje se previše smije jadan Obama i Obamići ----cvijetići
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha i ti sada imaš obamu, ali vidim i male obamiće, ali mene su zapalile tvoje lantane - čudesne su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme, osjećam se krivom za Obamu, ali priznat ćete da se lakše pamti nego
perilla frutescens var.crispa |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Otok,ubi me ovim latinskim.Ili bude Obama ili Crispi
![]() Vidiš koju pomutnju si stvorila,Otok
![]() Triša,oduševljena sam sa njima.Tako lijepa a nezahtjevna biljka.Moram na jesen isprobati onaj savjet od Otok.Jednu ću staviti van da prezimi.
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Svaka čast!
I da neznam koja je dala ime "obama", ali definitivno je jako duhovito i baš pristaje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma sve je prekrasno.
![]() Ali iz ovih zadnjih slika dajem prednost lantanama. Ma nekako ipak kad gledam boje, prva mi je žuto-narandžasta iako je svo cvijeće lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
ma ja ne mogu izabrati šta mi se sviđa -meni je sve predivno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha svaka čast, ni u Dalmaciji nisu takve lantane. Onaj jasmin što je prolistao, to je zimski jasmin, onaj žuti što cvate pred kraj zime.
Za ovo novo cvijeće nemam riječi, to bi kod nas koštalo cijelo bogatstvo, ali to je cijena života na otoku. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana,koje novo cvijeće to ja imam(osim užicanog na kavici)?
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo reci nego jedno ljepse od drugog
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Danas sam više slikala voće i povrće no usput sam i par cvijetića"okinula"
Natina bugica voli biti kod mene izgleda,puno cvjetnih pupoljaka ima
![]() Athenaaaaa.Jel ova trava ista ko i ona tvoja???
Sve više mi se čini da je
![]() Nesmijem biti bezobrazna no znate svi kako se veli"j...š vrt koji nema korova,recimo slaka
![]() ![]() i malo ljepotica za kraj....ne,nisu lantane ovaj put,ni ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sasha -ja bi otu travu kad se
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno kao i uvijek, bugica
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno si ovo izvela sa slakom, pravi slavoluk cvijeću.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |