Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Procvijetao i moj adenium....stavila sam ga u društvo podmladka da im je znati što činiti
![]() ![]() ![]() ![]() novo procvijetale ljubičice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
a sada malo trava.....svidjele mi se pod kišnim kapima
![]() ![]() ![]() koraljna zvončika za sada jedina ....ali ne zadugo ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prave li ljepote kod tebe.
Kockavica ![]() ![]() ![]() Šta je ono malo žuto u kamenjaru uz mačuhice,kao neka ivančica ? |
|
![]() |
|
Alisa hvala na pohvali moje kockavice
![]() Štefice hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stavila sam već previše slika ali moram se još pohvalit sa hoyom ili voštanim cvijetom...već je procvijetao i ima puuno cvijetova
![]() ![]() ![]() cvijeta i begonija ![]() i još samo ovo ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasno Bromi....Ima svega kod tebe od proljetnica, pa do predivnih noviteta....Na prvo mjesto moram staviti adenium koji ti je procvjetao, baš mi je drago.Moj još nije, ali polako se budi i stvara listiće i cvijetne pupove.Ja sam ga presadila u veću teglu, jer mi je bio nekako zguran.Nadam se da mu neće to nešto poremetiti.Da li ga ti nadohranjuješ?Malene bebe su preslatke samo čekaju sunce da onda krenu brže rasti...Ljubičice su ti prekrasne, naročito ona plavo-bijela.Žao mi je tvoje sobne lipe, ja sam je isto imala i imala sam isti problem, tako da je više nemam...Imaš i kameliju što mi je drago,tako da i ti ulaziš u društvo prijatelja kamelija....Tulipani su ti prekrasni, a biti će i ljiljana svih vrsta...Fratilaria ti je već procvjetala, prekrasna je dok moja tek izlazi iz zemlje.....Na kraju prekrasan ti je Cezar, za mene najumiljatiji pas, nemam ga ali ako ikad budem kupila psa biti će retriver....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kockavice su fenomenalne.Iako je,punim pravom,ova nazvana"kraljevska" meni je ipak ova "vulgaris" malo draža,možda zato jer je toliko rijetka.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kockavica je prekrasna..sve mi se sviđa kao i uvijek
|
|
![]() |
|
cure
![]() čuvarkuće ![]() ![]() ![]() sedum ![]() plox ![]() krenuli su i clematisi ![]() ![]() a ovaj klematis je stvarno uporan..iskopala sam ga prije tri godine ali je vjerojatno ostao korijenčić i istjerala nova biljka ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo, stvarno imaš prekrasne i raznovrsne biljke, uživala sam u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je l' ti imaš neki čarobni štapić?
![]() Pa nema me na kratko a ono opet puuuno cvijeća. Ne znam gdje ljepšeg: je l' u vrtu ili u kući!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromći i ja uživala kod tebe - sve se budi, budi. Hoya je prekrasna. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bromi, draga, koja divota kod tebe! Sve se šareni!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ovo je za nepovijerovati ...........ne zna se šta jeljepše od ljepšeg ........krasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod vrijedne bromelije svašta cvjeta!
Ništa neću posebno izdvojiti jer je sve lijepo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya, adeniumi stvarno imaš zlatnu ruku, svaka čast
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ima se tu što vidjet! I po kući i oko kuće zavidna kolekcija biljaka. Baš sam uživala u šetnji. Ljubičice su predivne...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Odmarala sam se šetajuč se tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kažu da se najbolje primi ukradeno cvijeće pa se "žestim" u ovim šetnjama tvojim vrtom Bromi
![]() Malo me i rastuže ove šetnje, tebi sve cvjeta, meni su samo narcisi zbilja raskošni, tulipani imaju tek zelene i zatvorene pupoljke ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, nema kakvivih biljčica nema.
![]() A koliko ćemo čekati da nam adeniumčići narastu do cvjetanja? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |