Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 109>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 20:47
Ne znam što bih rekla ,jednostavno PRELIJEPO!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 21:20
smile211smile211 moj dupli naklon...ovo je fenomenalno..
ovako krasno nesto nisam vidjela vec jako dugo....

hocu i ja takva ogledala,smile43 stalno bi stajala pred njim....
smile93..sve mi se svida...reci mi ovi mali vilenjaci je salveta ili...
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 22:51
pretpostavljam da si bar jednom u zivotu cula izraz "umriojeti od ljubomore"?... s to ti se sada meni događa gledajuci u tvoja ogledala... posebno ovo drugo... toliko od mene smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 22:51
pretpostavljam da si bar jednom u zivotu cula izraz "umriojeti od ljubomore"?... e, to ti se sada meni događa gledajuci u tvoja ogledala... posebno ovo drugo... toliko od mene smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 09:18
drage moje, tako ste me obradovale, raznježile i nasmijale do srca... nemojte umrijeti od ljubomore kako lluvijak kaže, iako mi to laska....hahahahah...
svima vam šaljem jendo veliko HVALA štoste me tako nahvalile...

a sada samo da odgovorim maslačku...vilenjaci su decoupage papir...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 14:23
 Love%20You Love%20You ....oba ogledala kao da su stigla iz neke prelijepe bajke i ne znam doista za koje bi mogla reći da je ljepše, kad su oba preeeedivna s tako razigranim motivima, radjena kombinacijom više tehnika savršenom preciznošću i spretnošću koja oduzima dah....bravo majstorice
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 16:21
I ovo ogledalo mi je kao iz bajke!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 16:51
Nato ogledala su san snova, divim se tvojoj mašti i spretnosti
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 19:38
Pedantno, detaljno, maštovito - divno! Svaka čast! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 16:26
jako su mi lijepa ogledala,posebna.........zeleno mi je preslatko i do zadnjeg detalja savršeno smišljeno.....ali ovo s ružama je predivno ukomponirano i posjenčano..........svako je prelijepo na svoj načinsmile94
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 18:21
dugo nisam napravila nitijednu kutijicu,i taman uletjela neka mala zamolbica d anešto napravim, pa eto...uz malo moje, malo njene sugestije...ispadoše ove brljotine...
na prvoj sam se malo poigrala plavim bojama i ružicama, pa malo ovih dana nezaobilaznog hladnog porculana (otkinula sam na to totalno   :)  )   

druga je sa toliko mi divnim motivom koji sam prvi puta propustila kroz svoje prste...toliko je divan, da ga uvijek gledam sa strahopoštovanjem,pa gotovo da se do sada nisam usudila ništa sa njime raditi... doduše, nisam ni sada postigla bog zna što... :(

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 19:14
fantasticno!!!!!!!!!!!!smile71
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 12:38
evo ga opet umirem... Wink
Prekrasne, prekrasne kutije... taj cameo uzorak me totalno izludjuje Tongue
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:36
kutijice predivne,pogotovo druga sa cameo uzorkom!!!ogledala nešto posebno!!!bijele ruže od hp fantstične smile93
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 19:29
Ove tvoje kako ti to zoveš "brljotine" su prekrasne! Nema se što dodati, fantastično!
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:34
Dakle,ostajem bez teksta! I ti se usuđuješ za ovakve divote reči da su brljotine!Bog će te kazniti!Radila sam sličnu kutijicu,možeš vidjeti na mojoj stranici i sad gledajući tvoju dođe mi da plaćem,dok tvoju nisam vidjela-moja mi se ćinila koliko-toliko dobra!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 00:33
Pozdrav Nataša!
Ja nisam ovdje dugo, nova sam na ovim stranicama, pa razgledavam, tražim,....skitam po ovim galerijama radova, itd. Toliko se znam zabuljit i letit tamo-ovamo da što više vidim. Tako sam došla do tvoje galerije....i šta tebi čovjek može reći, a da to nije već rečeno. Naročito me fascinira tvoja svestranost i zaista, nepresušna maštovitost. Što se tiče tvojih radova..kad bih sad ovdje prenosila one koji su me oduševili, iskreno..ne znam baš koliko (malo) bi ih uopće ostalo:)) Mislim da ćeš me najbolje shvatit kad ti kažem da sam ovu galeriju,iako ima 67 strana, odjednom-bez prekidanja, pogledala od početka do kraja! Eto! Daljni komentar je suvišan!smile58A evo ti malo smajlića da sve ne bude crno-bijelo:)))
P.S. Sama si kriva sad, što ću te morat gnjavit za savjet, pa ti pošaljem pp.
Veliki pozdrav!  
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 08:43
smile227koje brljotine
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 11:52
ajme, koja ste vi predivna stvorenja... WOW...i kako da sada nemam volje raditi još i još i još?!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 12:51
već si sve čula, ali toliko si divno i vrhunski ta ogledala sredila da će svima popravljati raspoloženje kad bace pogled u njih Embarrassed
a kutijice su krasne u svojoj simetričnoj-asimetričnosti i kombiniranju boja i motiva, a trakica pod kutem me je preporodila za ubuduće...Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,430 sekundi.