natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 109> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što bih rekla ,jednostavno PRELIJEPO!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj dupli naklon...ovo je fenomenalno..
ovako krasno nesto nisam vidjela vec jako dugo.... hocu i ja takva ogledala, stalno bi stajala pred njim.... ..sve mi se svida...reci mi ovi mali vilenjaci je salveta ili... |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pretpostavljam da si bar jednom u zivotu cula izraz "umriojeti od ljubomore"?... s to ti se sada meni događa gledajuci u tvoja ogledala... posebno ovo drugo... toliko od mene
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pretpostavljam da si bar jednom u zivotu cula izraz "umriojeti od ljubomore"?... e, to ti se sada meni događa gledajuci u tvoja ogledala... posebno ovo drugo... toliko od mene
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, tako ste me obradovale, raznježile i nasmijale do srca... nemojte umrijeti od ljubomore kako lluvijak kaže, iako mi to laska....hahahahah...
svima vam šaljem jendo veliko HVALA štoste me tako nahvalile... a sada samo da odgovorim maslačku...vilenjaci su decoupage papir... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovo ogledalo mi je kao iz bajke!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nato ogledala su san snova, divim se tvojoj mašti i spretnosti
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pedantno, detaljno, maštovito - divno! Svaka čast!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su mi lijepa ogledala,posebna.........zeleno mi je preslatko i do zadnjeg detalja savršeno smišljeno.....ali ovo s ružama je predivno ukomponirano i posjenčano..........svako je prelijepo na svoj način
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo nisam napravila nitijednu kutijicu,i taman uletjela neka mala zamolbica d anešto napravim, pa eto...uz malo moje, malo njene sugestije...ispadoše ove brljotine...
na prvoj sam se malo poigrala plavim bojama i ružicama, pa malo ovih dana nezaobilaznog hladnog porculana (otkinula sam na to totalno :) ) druga je sa toliko mi divnim motivom koji sam prvi puta propustila kroz svoje prste...toliko je divan, da ga uvijek gledam sa strahopoštovanjem,pa gotovo da se do sada nisam usudila ništa sa njime raditi... doduše, nisam ni sada postigla bog zna što... :( |
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantasticno!!!!!!!!!!!!
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ga opet umirem...
Prekrasne, prekrasne kutije... taj cameo uzorak me totalno izludjuje |
|
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijice predivne,pogotovo druga sa cameo uzorkom!!!ogledala nešto posebno!!!bijele ruže od hp fantstične
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove tvoje kako ti to zoveš "brljotine" su prekrasne! Nema se što dodati, fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle,ostajem bez teksta! I ti se usuđuješ za ovakve divote reči da su brljotine!Bog će te kazniti!Radila sam sličnu kutijicu,možeš vidjeti na mojoj stranici i sad gledajući tvoju dođe mi da plaćem,dok tvoju nisam vidjela-moja mi se ćinila koliko-toliko dobra!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Nataša!
Ja nisam ovdje dugo, nova sam na ovim stranicama, pa razgledavam, tražim,....skitam po ovim galerijama radova, itd. Toliko se znam zabuljit i letit tamo-ovamo da što više vidim. Tako sam došla do tvoje galerije....i šta tebi čovjek može reći, a da to nije već rečeno. Naročito me fascinira tvoja svestranost i zaista, nepresušna maštovitost. Što se tiče tvojih radova..kad bih sad ovdje prenosila one koji su me oduševili, iskreno..ne znam baš koliko (malo) bi ih uopće ostalo:)) Mislim da ćeš me najbolje shvatit kad ti kažem da sam ovu galeriju,iako ima 67 strana, odjednom-bez prekidanja, pogledala od početka do kraja! Eto! Daljni komentar je suvišan!A evo ti malo smajlića da sve ne bude crno-bijelo:)))
P.S. Sama si kriva sad, što ću te morat gnjavit za savjet, pa ti pošaljem pp.
Veliki pozdrav!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje brljotine
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, koja ste vi predivna stvorenja... WOW...i kako da sada nemam volje raditi još i još i još?!
|
|
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već si sve čula, ali toliko si divno i vrhunski ta ogledala sredila da će svima popravljati raspoloženje kad bace pogled u njih
a kutijice su krasne u svojoj simetričnoj-asimetričnosti i kombiniranju boja i motiva, a trakica pod kutem me je preporodila za ubuduće... |
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |