Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesi ga naučila "njegovim" slovima ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa pregledavalo je dijete slike mami u krilu.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
znači pametno i lijepo na mamu , a što je onda na tatu ?
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sad sam skroz zbunjena... ![]() ove kućice na salveti si sama dorađivala bojom ili je tako u originalu? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Gogs - oprosti što po tvojoj galeriji pišemo, Klara, zbog ove slike sam te ja i pitala da li je ono drugi sloj salvete kod tebe.... |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sori gogs...
![]() znam, a vidjela sam ranije kod par cura u njihovim galerijama da su isto kućice u boji i sad mi više ništ' nije jasno... ili su si curke dale puno truda ili je drugi proizvođač ili su promijenili uzorak... ![]() na ovoj salveti koju imam - nema ni slova... s nestrpljenjem očekujem(o) da gogs razriješi misterij kućica u boji... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cure, to su dvije različite salvete. Ovu na crijepu sam dobila od Mime a drugu (kakvu ima Klara ) sam kupila u Perlici. Možda je i ova "moja Mimina" kupljena tamo
|
|
![]() |
|
hvala gogs...
![]() takve s obojanim kućicama više nema... ni u Perlici ni ostalim našim web shopovima, a ni vani (wimmel, dijana shop)... |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo, Gogs, opet sam uživala u onim tvojim prekrasnim kutijicama sa 65. str. Reci mi na onoj smeđe - krem sa starinskim motivima, kaj je ono neka strukturna pasta pa je onak reljefna ili nekaj drugo?
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, tu salvetu s kućicama sam kupovala u Perlici ali je već jako dugo nema. Prava šteta.
|
|
![]() |
|
cure, pa naći ćemo je, ne sekirajte se jer čete dobiti bore !!!
Tara - to je Pasta crackle kupljena u Lumosu od Stamperie. Ide u dva stepa. Prvi step možeš koristiti bilo koji Stamperiin (ako već koji imaš) i na to ide ovaj drugi koji se može nanositi špatulom. Bijele je boje pa ga po želji možeš i tonirati. Ja sam išla bitumenom preko njega bijeloga. |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Hvala Gogs, morat ću uskoro do Lumosa u nabavku.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Wooow Gogs - super je - moje boje
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijep tanjur Gogs.
![]() |
|
![]() |
|
leonic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 6 |
http://s1198.photobucket.com/albums/aa441/leonic1/
pozdrav,
imam salvetu s Wingsicama ako vas još zanima.
a i ostale moje možete vidjeti na gornjem linku.
pozdrav,
daniela
|
|
![]() |
|
ne mogu ništa vidjeti... ![]() kad klinknem na link, traži me lozinku... piše: This is a Private AlbumPlease enter the password from album leonic1 to view this private album. |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani, maris - hvala
leonic - kao što i Klara kaže ne otvara link |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
za glavnog kuhara
![]() |
|
![]() |
|
E, to je bio pravi izbor boja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |