Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 370> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svog
![]() To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim. I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Znači Silvek i ja imam kokotić - delphinium, super, baš mi se sviđa cvijet, a još se jadan i sam izborio da izađe na svjetlo dana. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si to Smrcko rekla, ma to je bila samo mala šala, meni se cvijet sviđa, a ostalo nije ni bitno. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj ma znam da kada bura krene,nema te jakne koja će te ugrijati
![]() ![]() rijetko kad mi je prevruće da ne mogu izdržati..više ubija sparina,ali mi je često zimaaa ![]() dobro veli smrcko to su babske priče..po tome ljudi nikad ne bi imali crne mace doma hehe ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu,eto samo toliko
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A ja ću "samo"
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja ću ponoviti ovo Bakino WOW
Je li vam zaista palo toliko kiše koliko kažu na TV?
|
|
![]() |
|
Hvala bako, Gio i Otok.
Neznam Otok, ali padalo je kao ludo, kažu da je negdje palo 200 l po metru kvadratnom, moja trava je odmah živnula. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja skoro pa više i nemam trave, to više liči na slamu, baš sam mislila jučer na tebe dok je bio dnevnik. Da je nama samo mrvica kiše što je kod vas bilo previše.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I kod nas, u Međimurju, ima dosta kiše u minulih desetak dana.. A temperaturne su razlike iznimno su visoke.. Od 30 do 10 u par dana.. Pa sad na 23, a vele sutra da će opet zahladiti. Moje biljke su OK, ali ljudi oko mene lagano osjećaju tegobe zbog vremena..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana kad si spomenila naranč.ljiljan da simbolizira mržnju itd.. ja se sjetila da sam jednom poklonila prekrasnu orhideju u pitaru i malo posli sam negdi
pročitala da se posli ti ljudi posvade, istina ili ne ,meni se to dogodilo i zarekla sam se (praznovjerno je to ali..) da nikad više tu prekrasnu biljku ne poklanjam. Želim biti sa svima u dobrim odnosima. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja i ti Lantana izgleda živimo na istoj strani svijeta -nas kiša ubi sa padanjem---evo danas se malo smirilo i odma gledam da li je išta živnulo od cvijeća --a tako je hladno pa to nije normalno -----vjeruješ da ložimo vatru u kući
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo već dva dana nisam ništa stigla malo pogledam po forumu i ništa više.
Korijenko nije toliko na ovu stranu Brača palo kiše koliko na sjevernu, a kad bi ti rekla da sam malo prekopala vrt (gdje je povrće) i da je kora bila 5 cm a zemlja ispod je bila samo malo vlažna. Kod mene je zemlja jako porozna i jako puše svaki dan maestral ili burin i sve osuši. Anaida zato su englezi onako ludi kad im uvijek pada kiša. Vanja ja u to baš i ne vjerujem, ali ovdje je u pitanju bila MKS pa sam se malo našalila. Niho, neka malo kiše sad će odmah sve bolje živnuti, ja sam već uljevala vodu, a nije bilo nikakvog efekta. Pozdrav svima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nisam baš nešto ni slikala ovih dana, ali evo par slikica by night
![]() ![]() ![]() Aloe ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana, noćne fotke su MRAK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slike su fantastične!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš su lijepi pupoljci ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Lantana sve je prekrasno,a pogotovo lantane.Ja ih nemam ali su mi prekrasne,kod nas u Zadru ih ima raznih boja,ali na ne baš lijepom mjestu,u krugu bolnice,no kada ih vidim barem na kratko me više ništa ne boli!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() Ti si me Lika nasmijala, trebala bi posaditi lantane doma, tako da te ni doma ništa ne boli, onda ne bi trebala ni ići u bolnicu... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nisam baš nešto slikala, samo par slika samoniklih bilaka ispred i oko moje kuće
Luk raste svukuda, ja ga posušim za aranžmane ![]() Brnistra. tako lijepo miriši ![]() ![]() Smilje rasijalo se svukuda ![]() Divlja pavitina ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |