Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:41
Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svogWink
To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim.

I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo .
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:44
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Opet nemam riječi smile93
Onaj plavi zvončić je jednogodišnji kokotić, delphinium ajacisWink

Znači Silvek i ja imam kokotić - delphinium, super, baš mi se sviđa cvijet, a još se jadan i sam izborio da izađe na svjetlo dana.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svogWink
To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim.

I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo .

Dobro si to Smrcko rekla, ma to je bila samo mala šala, meni se cvijet sviđa, a ostalo nije ni bitno.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 23:03
joj ma znam da kada bura krene,nema te jakne koja će te ugrijati Confused ali kako ja mrzim onu temperaturu od -10 pa na dalje Unhappy
rijetko kad mi je prevruće da ne mogu izdržati..više ubija sparina,ali mi je često zimaaa Approve
dobro veli smrcko to su babske priče..po tome ljudi nikad ne bi imali crne mace doma hehe Wink ili žuto cvijeće
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:25
vauuuu,eto samo toliko
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:42
A ja ću "samo"smile227
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 09:23
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

A ja ću "samo"smile227

A ja ću ponoviti ovo Bakino    WOW

Je li vam zaista palo toliko kiše koliko kažu na TV?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 09:32
Hvala bako, Gio i Otok.

Neznam Otok, ali padalo je kao ludo, kažu da je negdje palo 200 l po metru kvadratnom, moja trava je odmah živnula.
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:12
Ja skoro pa više i nemam trave, to više liči na slamu, baš sam mislila jučer na tebe dok je bio dnevnik. Da je nama samo mrvica kiše što je kod vas bilo previše.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:31
I kod nas, u Međimurju, ima dosta kiše u minulih desetak dana.. A temperaturne su razlike iznimno su visoke.. Od 30 do 10 u par dana.. Pa sad na 23, a vele sutra da će opet zahladiti. Moje biljke su OK, ali ljudi oko mene lagano osjećaju tegobe zbog vremena..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 13:50
Lantana kad si spomenila naranč.ljiljan da simbolizira mržnju itd.. ja se sjetila da sam jednom poklonila prekrasnu orhideju u pitaru i malo posli sam negdi
pročitala da se posli ti ljudi posvade, istina ili ne ,meni se to dogodilo i zarekla sam se (praznovjerno je to ali..) da nikad više tu prekrasnu biljku ne poklanjam. Želim biti sa svima u dobrim odnosima.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 15:42
Ja i ti Lantana izgleda živimo na istoj strani svijeta -nas kiša ubi sa padanjem---evo danas se malo smirilo i odma gledam da li je išta živnulo od cvijeća --a tako je hladno pa to nije normalno -----vjeruješ da ložimo vatru u kući
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 11:20
Evo već dva dana nisam ništa stigla malo pogledam po forumu i ništa više.

Korijenko nije toliko na ovu stranu Brača palo kiše koliko na sjevernu, a kad bi ti rekla da sam malo prekopala vrt (gdje je povrće) i da je kora bila 5 cm a zemlja ispod je bila samo malo vlažna. Kod mene je zemlja jako porozna i jako puše svaki dan maestral ili burin i sve osuši.

Anaida zato su englezi onako ludi kad im uvijek pada kiša.

Vanja ja u to baš i ne vjerujem, ali ovdje je u pitanju bila MKS pa sam se malo našalila.

Niho, neka malo kiše sad će odmah sve bolje živnuti, ja sam već uljevala vodu, a nije bilo nikakvog efekta.

Pozdrav svima.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 11:23
Nisam baš nešto ni slikala ovih dana, ali evo par slikica by night

Aloe

život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 11:26
Lantana, noćne fotke su MRAK smile39smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 11:30
slike su fantastične!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 16:44
Baš su lijepi pupoljci ružaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 18:48
Lantana sve je prekrasno,a pogotovo lantane.Ja ih nemam ali su mi prekrasne,kod nas u Zadru ih ima raznih boja,ali na ne baš lijepom mjestu,u krugu bolnice,no kada ih vidim barem na kratko me više ništa ne boli!!Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:51
Hvala svima smile79

Ti si me Lika nasmijala, trebala bi posaditi lantane doma, tako da te ni doma ništa ne boli, onda ne bi trebala ni ići u bolnicu...Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:59
Nisam baš nešto slikala, samo par slika samoniklih bilaka ispred i oko moje kuće

Luk raste svukuda, ja ga posušim za aranžmane

Brnistra. tako lijepo miriši

Smilje rasijalo se svukuda

Divlja pavitina

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.