Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da te krenulo. Vrt se širi od ograde prema sredini. Nemoj da opet moraš mjenjati građ. dozvolu! Joj, da ne zaboravim, one tikvice i krastavci - možeš ih prodavati, a sebi pustiti par komada jer su ti pregusti !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće ,kamenjar ,ružice....
Vidim da vrt napreduje i raste...ma same pohvale!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve uredno, šareno, raznoliko....stvarno mnooogo vrsta biljčica, baš slatko
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćeš tikvica Hoja?
To o građevinskoj dozvoli, MM muž je bijesan zbog širenja cvijetnjaka, posvađali smo se zbog cveteka Opet sam pogriješila u sadnji Razmak između kućica tikvica iznosi 120 x 60cm. Razmak ovisi o bujnosti sorte, pa može biti manji ili veći. U svaku kućicu stavljaju se tri do pet sjemenki. Kada biljke niknu ostavljaju se najjače a ostale se uklone. Hvala na posjeti i savjetima |
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrckiću....super je kod tebe....ružice su ti prekrasne (jesam ti rekla da budu, zar ne?), dalije divne, savijača odlično izgleda...kamenjari prekrasni! Meni procvala žarko crvena pompon dalija (ko tvoja tamno-crvena), ali cijeli dan pada kiša pa nemogu fotkat!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, lijepo baš u tvom vrteku.. Dalije su vaaauuu, moje se samo zelene i imaju pokoji pup, a tvoje sve u cvatu! Kamenjar uvijek predivan, a povrće zdravo, lijepo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam objema na podršci.
Moram Flvijica još puno toga naučiti. Prvi zadatak je da ne sadim pregusto, nemam srca za raščupati a biljke pate. Anaida moje su dalije i anemone prvo rasle 2 mjeseca u Rijeci na toplijoj klimi, tako da nije ni čudo da cvatu. Mudrica sam ti ja. |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Smrčko, sve ti baš lijepo napreduje
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super! kamenjar je genijalan!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, koliko cvijeća! Boli glava!
možda stvarno TM ima malo pravo................. (zezam se, naravno kod tebe nema čega nema! Vjerojatno ti je dan prekratak s obzirom na sve što stigneš napraviti! sve pohvale.............
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrckica,dalije su super a to gusto sijanje i sađenje i mene vječito muči..kad posijem dodam još malo da ne fali
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i Hamara hvala na posjeti i pohvalama za vrtek
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Bergi da je dan prekratak? Danas sam radila i radila u kabanici po kiši, nešto rasađivala nagrtala zemlju, i imam osjećaj da sam malo uradila.
Nisam stigla sve rasaditi i nagrnuti. Ma, ja proširujem cvjetnjak ne MM on kuka za donošenje vode. A ja ultimativno izjavljujem " Nema cvjetnjaka, e nema ni salate i kapule tj povrtnjaka, i neću ništa raditi ", pa neka izabere . Baš sam strašna, samo me nitko ne sluša. ------ Hvala Konti na pohvali za dalije. Danas sam sijala novu turu salate i lupala se po prstima kad krenem dodati sjeme preko granice. Moram još puno toga naučiti. Pogotovo mi žao raščupati, za toga nemam srce i sad me duša boli za uništene biljčice. Hvala vam svima na posjeti u moj kišom okupan vretek. Hvala Bogu na lijepoj kiši. |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod nas kiša,kiša - jučer cijeli dan, danas je krenula također.. A za dalije - bravo, bravo mudrice ti!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej kod tebe ima svega lijepoga...
Dalije su ti lijepe ali su cvjetovi dosta visoki...onda su kod mene neke mini dalije.
A što se tiče tamjana ja sam ga prošle godine pustila da raste...bio je prekrasan i narastao je preko 1 metra, a još sam ga skraćivala. Jako je zahvalan...
A što se tiče pite, šta ti ne razvijaš tijesto???
|
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |