Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 243> |
Korisnik | ||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A tko je ovo??
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Sponzorirani linkovi | ||
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Myosotis ili potocnica
|
||
ifigenija
Novo sjeme Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U nekim novinama našla sam sliku ovog cvijeća koje mi je super, ali na žalost ne znam što je to. Liči mi na surfinije, ali te boje...? Ispod slike piše samo Disco Babys, a pod tim imenom nema nikakvog cvijeća na google-u.
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mislim da bi mogle biti milion bells, one su jako slične surfinijama, samo manjeg cvijeta
a naziv disco babies je možda zbog lude disko kombinacije u tegli na slici |
||
ifigenija
Novo sjeme Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da si u pravu, našla sam još jednu, gotovo istu sliku, kad sam "uguglala" milion bells!
|
||
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
P natalija ja sam i mislio da pogledaš pod prunus kako je i rečeno od muhlenbergie,a neznam dali si gledala pod tim imenom na guglu ja sam našao e sad neznam možda ima i grmolikih vrsta kao tvoja,a znam da ima i cjelo drvo zavisi možda od toga dali orezuješ ili ne u svakom slučaju drago mi je da si dobila ime biljke
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Million bells, razne sorte posadene u jednu vazu...
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dado, hvala ti!!
A ovo? Da li je to ista biljkica? Jer listići su joj različiti a netko veli da je to pootočnica, netko za onaj cvjetak gore na mojoj slici..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pred nedavno sam nabavila ovu biljčicu koja mi se jako svidjela, po starom običaju bez naziva, samo s oznakom trajnice.....
Lijepo molim pomoć, tko ju poznaje?? |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
arwen_vila
Novo sjeme Pridružen: 04 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kao prvo pozdrav svima
Moram vas pohvaliti, super ste, našla sam milijun zanimljivih informacija i još boljih savjeta.
Svake godine pa tako i ove pokušavam urediti svoj balkon ( jug-zapad ), pa imam neke biljke za koje nisam sigurna koje su. Molila bih vas za pomoć okko identifikacije.
Uploaded with ImageShack.us
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Može li netko prepoznati ovaj grm? jeli te neka vrsta viburnuma? Cvao je početkom 11. mjeseca prošle godine, ovi cvijetići su iz pupova koji se nisu po zimi smrzli, listovi malo kožasto djeluju... ovo slikano krajem siječnja
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je kavkaska potocnica ili Brunnera Macrophylla - cvijetovi su slicni a listovi totalno drugaciji
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@ kat.rea - viburnum tinus - udikovina - mozda cultivar Eve price (dosta je popularan)
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Calla
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
slika br.2 je karanfil. kupi i crvene neces se pokajati.
|
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ukrasna dunja Chaenomeles speciosa, syn. Cydonia speciosa koji od kultivara nisam sigurna"Nivalis" ili "Snow" oba imaju bijele cvjetove, "Snow" nešto veće.
Drugi grm dobro determiniran, Kerria japonica, jednostavnih cvjetova. K. j. "Golden Guinea" ima izrazito velike pojedinačne, jednostavne cvjetove promjera 5-6 cm. |
||
Calla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Calla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav svima.
moze li mi neko pomoci u identifikaciji ovog cvijeta.ponosna sam vlasnica vec 8 god.al ne znam kako se zove.ne zahtjeva veliku svjetlost i nije nikad cvjetao i ne zalijeva se mnogo. pa ako neko zna nesto vise neka javi. |
||
Odgovori | Stranica <1 6566676869 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |