Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 243> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, prava mala đungla svega lijepog
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo od danas više ne pokazivam onog smajlića -eto neću ni sad----ali mi vijeruj da sam tužna zbog njega -I stvarno si me sa ovom pasiflorom oduševila --baš je predivna. Eto vidiš kako ja mogu biti ozbiljna
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko cvijeća u malom prostoru,daje mi nadu da će i kod mene jednom biti ljepo!! Pasiflora je preljepa!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma baš volim što ste svratile i malo bacile pogled na moje cvijeće, jer šetati baš nemate gdje, ali neka ste pogledale, kavu ćemo popiti drugi put ili s nekima u Skradniku, tamo bar ima mjesta na livadi koliko treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Triša, imaš zaista svega.
Onu sivu biljčicu - kostriš, pošišaj iduće godine u rano proljeće onako nemilosrdno, skoro do kraja, pa ćeš dobiti lijepi okrugli grmić, inače će se deblo odrveniti i neće ti biti tako lijep kao sad
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Otok - ma ošišam je ali nikad drastično, ali totalno je izgubio formu, pa ću naravno to napraviti.
|
|
RIJEKA
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno svratih i u tvoje dvorište.Imaš svega lijepoga u njemu.Ja sam isto ovo proljeće ošišala kostriš do kraja,i kako veli Otok,sad imam lijepi oblikovan grmić.
Hotunia mi se sviđa,plumbago,ono nešto rozo na panju sa ukrasnom djetelinom, sve ti je jako lijepo . |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam baš vremena za slikavanje, ali evo danas sam uhvatila nekoliko fotografija mog dvorišta.
Crveni karanfili dominiraju ovom velikom vazom
Pogled na stazicu, obraslu travom, koja treba šišanje što prije
Maćuhice su sigurno cvijet izbora za bilo čije dvorište - nisu prestale cvjetati od jeseni
Rumenka je prvi puta u mom dvorištu - u potpunosti opravdala povjerenje
Tigridia u visećoj tegli - dali će uopće procvjetati
Margerite su predivne - šteta što cvjetaju tako kratko
Silvekine "roza trubice" (tako ih je ona prozvala) raširene po cjelom dvorištu - neuništive su
Plumbago za sada samo nekoliko ovakvih cvjetova
Ova na slici žuta lantana je ustvari bijela kad se potpuno otvori.
Jedan zeleniji dio dvorišta
Počeli su cvjetati i lepi dečki - bergenije su mi se izgubila među njima, moram ih preseliti.
Ovo plavo cvjetajuće je izraslo u cvjetnom stupu
Hosta se sakrila u travi, a alisum bijeli je super, iza je palma
Karanfili cvjetaju crveno, iako bi trebalo biti i žutih i roza
Narastao je i krumpirko i cvjeta
|
|
RIJEKA
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Aha, jesu ti se posvud zarazile roza trubice (silene armeria), jesam ti smjestila
Ne očajavaj radi tigridije, još ima vremena, možda te iznenadi |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ustvari su baš zgodne, samo izviruju iz zemlje, na potpuno nezamislivim mjestima - baš su slatke.
|
|
RIJEKA
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mrak...sve jefeantasticno...neznam sta bi izdvojila...cvijeca kao u prici...
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ja dobiti roza trubice? molim, molim, molim
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna setnja kroz tvoj vrt
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je sve ljepši i ljepši. Puno dekoracija i onaj cigleni zid mi se jako sviđa.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ugodna šetnja kroz tvoj vrt, puno raznog cvića, prelipih boja, a o dekoraciji da i ne govorim, sve mi je suuuuuper.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kako nemamo gdje prošetati?Cvijeće je predivno sve ,ali karanfili izgledaju odlično!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma prakrasno je stvarno se nema šta izdvojiti -svakoga raznog cvijeća ima------
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, a Hamara dobiješ roza trubice, slatke su, ima ih posvuda.
|
|
RIJEKA
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo....................
Mislim da nema nitko toliko cvijeća (kao naša triša) u tako malenom prostoru. Sve lijepo cvjeta i nitko nikome ne smeta. To se već zove umjestnost!
Vidim Triša i kod tebe roza trubice. Samo što ih ti bolje njeguješ jer ti ljepše cvjetaju (trubice i ja dobila od Silvek). Moje su tak, tak......morat ću ih malo prihraniti.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Triša!
Baš se veselim mogućnosti da ću vidjeti ovo tvoje carstvo. Izvješće iz Skradnika dobila! Čujemo se!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |