dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 139> |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga dadinice, lijepo se kod tebe popunjava i šareni.
vidi se da su to napravile vrijedne ruke i ljubav prema biljkama. uskoro ćemo šetati i uživati u pravoj cvjetnoj oazi. |
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Slavice!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep kutak za ispijanje kavica,a u vrtu će ubrzo biti gužva!A tetini cvjeteki posebni
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, hvala!
Zbilja su posebne, musavice moje male |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek me oduševljava ispijanje kave na otvorenom a kod tebe je to praavo zadovoljstvo uz prekrasan pogled i ljepotu cvijeća , a tetkino cvijeće oproostit ćeš mi je ipak naj najljepše
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, potpuno se slažem s tobom!
One su najljepše i najvrijednije. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice, prelijepi su! Yes, draga to su ti! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao sve sam gledala,mnogo mi se svida kombinacija zuto-plava kombinacija na gornjim slikama,ali najlepsi cvetici su ove dve lepe tetine lutkice ,za njih
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, dogovoreno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona draga, hvala na posjeti i komentaru.
A curama ću predati poljupčiće! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tetka moja nauživah se u tvom prekrasnom proljetnom vrteku
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanči
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dođe proljeće i ja sva sretna jer sve buja i cvate i taman kad pomislim koliko vrsta imam...dođem na forum i shvatim koliko bi još novih biljaka željela...ali skup je to hobi...dadinica lijepo je kod tebe
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav
Evo me napokon ponovo u tvom dvoristu da vidim prolece kako se siri i zaposeda teritoriju...prelepo sarenilo je zavladalo,a terasa k'o porucena za ispijanje jutarnje kafice i uzivanje u prvim zracima sunca koji miluju biljcice. Nova gredica ti je super...znaci,nisam samo ja bila vredna Sve je prelepo,al' ipak bih izdvojila ove ranukuluse,vrednice pune cvetova
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je prijala kava sa ovakvim pogledom, baš je ugodno i toplo
|
|
Rijeka
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav draga Betty!
Uvijek me obraduje kad tako vedra dolepršaš u moje dvorište. Da, bile smo vrijedne, provodimo u djelo naučeno... A ranukulusi su stvarno posebni, oduševljena sam snagom tako malene biljke. Tebi |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miro Hvala na posjeti, godi društvo uz kavicu!
Često me ljudi pitaju čemu to radim, što se toliko trudim oko tuđeg dvorišta. Odgovor je jednostavan - dok živim ovdje, ovo je moje dvorište, i trudim se da meni, mojoj obitelji i svim dragim gostima kod mene bude ugodno. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, dobrodošla u moje dvorište!
Znači, nas dvije jednako razmišljamo.... uvijek se odnekud pojavi neka "nova" biljka, cvijet, koji bismo željeli imati. Je, skup je to sport, ali... kad nešto stvarno voliš, u stanju si se odreći svega i svačega da si to i pribaviš, zar ne? Hvala na posjeti |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dadinice, "gdje je srce, tu je dom" !!
Kod tebe se to itekako vidi i osjeća.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anaida!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 6465666768 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |