moje dvorište i vrt |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 86> |
Korisnik | |
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, prelijepo!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosi, Kaćunak, curke |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asteri caruju u vrtovima pa tak i u tvojem. Da li ti je ovaj suncokret jako niski ili je visok?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeeej draga ! Suncokret je negdje visine možda oko 1m, ne znam da je viši, nisam ga mjerila, ali uglavnom nije jako visok... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ciklama
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miška !
|
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno rascvjetano, a vidim da je i tebe dotaknula adenium groznica Lijepo ti izgledaju sijanci
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce, Moon ! Hvala vam ! Draga Moon kako bi to bilo da ja svestrana ne probam svašta posijati..... Tako sam morala probati i s adeniumima, čisto da vidim hoće li ti mali buckaći mene....Eto kao što se može vidjeti, zasad se ne bune, kako će biti kasnije, to ćemo vidjeti.... |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo su ti astre i krizanteme okitile vrt, pretpostavljam da ih ciklama gleda s prozora. Lijepa je takva bijela.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buckaci -adeniumi ce ti ic ko i sve drugo,vidis da su preslatki i sve ti lipo raste i cvate pa ce i oni
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ano moja! Dobro si rekla ciklama se pridružila svojim sestrama koje sad više i ne izgledaju tako lijepo, ali nema veze , to je tako s njima, lijepe su ali brzo prođu.....Ovu bijelu kao i sve ostale mi je donio MM iz trgovine... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miškice ! Na buckaće ćemo ipak morati malo pričekati najprije da vidimo hoće li preživjeti zimu, a tek onda hoće li cvjetati...
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da su ademići zauzeli komadić tvog srca, ciklame su u ovo doba nenadmašne , a da je jesen pokazuju suzice na tvom prekrasnom cvijeću
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija ! Da eto i adeniumi su našli svoje mjesto kod mene. Za ciklame bih mogla reći isto, ali nažalost i nije tako kako se čini....Mislim da su dok su stigle do trgovina natrpane i fiksane svime i svačime..pa su jadne kad su došle k meni ostale bez svih tih mogućih otrova, brzo i ocvale.....ma bit će one dobro, samo dok se nauče na domaću hranu i vodu.... |
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nisam ni ovdje dugooo bio,,,bome se i ima šta i vidit ,jesu li ti oni mladi grč. oleandri ove godine cvitali?
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fiki ! Grčki oleandri mi još nisu cvjetali, vjerojatno iz razloga zato što su dugo imali male papučice šalim se.......Sad su presađeni u veće teglice i nadam se da će im biti dobro... |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu kaktusići živi?
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu živi su ali samo oni koje je MM kupio ( sjeme ) od ostalih niknuo samo jedan i kasnije uginuo... Oni iz reznica se lijepo drže... |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je,... ,,, :D ,,jesi ih spremila na zimovanje?
|
|
Odgovori | Stranica <1 6465666768 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |