Emilly |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 70> |
Korisnik | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se moram sabrati od ljepote,trenutno sam u tri .
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivno........
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gledala sam malo slike od ovih deja koje si naručila...definitivno mi je na listi After dark i Epica..za sad. Takav catasetum sam zamalo nabavila al ipak mi je pobjegao. Jel to opet od Martine? Morala bi se konačno prijaviti na FB samo radi deja
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
After dark mi stiže mala bulbica, oni su navodno jako skupi. M je svog platila 150 €
Kad (i ako) moj naraste, računaj na dio |
||
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Isuse....koja cijena, ali pa vidla si kak su i cijene cattleya, nikaj čudno
|
||
Amelia,It |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neka su, te skupe zaobilazim. Do sad sam dala najviše 250 kn za jednu, ali to je bila vanda i sa cvijetom ih se ne može naći jeftinije
Bebolina, kako tvoje vande? Valjda ti i nisu i njih popalili |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moje vande su dobro od kad su vani...zelene su a i novog korienja ima dosta. Njih se baš previše ne vidi, iza kuće su pod palmom.
|
||
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne brini, neću zaboraviti. Danas je izronio i drugi pupoljak |
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svugdje po malo Bauhaus, Baumax, mbm, kalia, Slovenija, Tajland... |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasne orhideje
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly kaj tak dugo sadiš nove deje??????????? Ak trebaš pomoć skoknem ja do tebe
|
||
Amelia,It |
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve je pod kontrolom! Da sam ovo prije vidjela već bi te zvala
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
te kutije se i ja bojim
|
||
Amelia,It |
||
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajme koja fuksija, predobra boja
|
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Držala sam se i preživjela sam s orhidejama me nebudete ubile, divne jesu ali nisu me upjele još sve ove godine zaraziti.
Lopoč očito gušta u onoj tegli |
||
belica,zagreb
|
||
Odgovori | Stranica <1 6465666768 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |