Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 77> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit ce cvjetica
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ekipa u hladu ekipa na suncu lantane tek krecu |
|
Vir |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki dan sve ljepše i dotjeranije...
Bravo draga! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa došlo mi da opsujem kad sam vidjela ovo kod tebe ( znaš ono: bem ti kako je ovo dobro), baš fantastično,sve kako treba,meni se jako sviđa .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga.... vidimo se u filip jakovu....probaj uloviti slobodan petak
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za burito
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je lijepo u ovom vrtu,zbilja si ga skockala
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo si ga uredila ,jako dobre kombinacije a cvijeće krasno napreduju
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa kombinacija s obrubom i kamenom. Vrt je prekrasan sve je na svom mjestu, pravo mjesto za uživamje. Kaktusi su posebni, uživat ćemo u njihovim cvjetovima uskoro.
|
|
život je more
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja,a tvoje cvijeće i kaktusgarden uljepšaju mi dan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrijedni ljudi predivno ti je sve
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je ispalo, jedva čekam da vidim uživo
a cvijeće i zelenje... standardno prekrasno |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš što? Ma nemoj nas šokirati, otkazat će nam srce od te ljepote, svaki put očekujemo bodljiće a ono uz njih ostatak još ljepši, ma kako i ne bi kad imaš i pomagače, MM se svojski potrudio a TIM kao car nadglega sve
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je dobra ova ideja s betonskom podlogom za šljunak. Pa da vidimo hoće li sada korov rasti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko kaktusa kod tebe ima...skoro sam ...i ostala bez teksta,neznam kaj da velim...
pesek je preslatki... |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je sve lijepo, uredne gredice, lijepo cvijeće, puno zelenila. Divan sklad!
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz malo truda lijepo uređen prostor. Baš je dobro ispalo. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako mi se dopada tvoj novi dizajn vrta.odlično je,ali ništa bez pomagača
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je kod tebe,kaktusi su ti super.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svim mojim gostima sretna sam sto vas imam i sto ste tu u mom vrtu ,bar ovako virtualno
pakujci su krenili i kaktusi su poceli ovaj me jako veseli,neznam jeli ovo cvijet ili bebac felicija je sva u cvatu |
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 6465666768 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |