Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slicno ti je bilo i s nama . Kod nas je jako vodeni teren , pogotovo kad pada kisa , tako da smo okolo kuce stavili kockice . Gliciniju sam si strasno zelila i donesla ju sa sobom sa sjevera Njemacke , platila ju gore 25 Eura da bi mi ju tu pojele voluharice ! Carol mi se smilila i poklonila ovu koju vidis a mi ju formiramo u stabalce . Kako je god mala , cvala je , a mirisi ...... nevjerojatno ! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivna mi je ona šarena ruža , a tulipani su veličanstveni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ klaudija8 velika mi je pomoc MM , sama to sve nebi stigla i nebi mogla zato smije s menom ici na kavu , vidjela si da ga i Anabistrica hvali ![]() @ Nisa nisamslikala cijeli kamenjar jer ga jos nisa stigla urediti pa me je puno sram ![]() @ mikica.dm malo smo prekasno dosli , nismo vise stigli obrezati ruze pa su se jako razrasle - cvijetovi ce u toliko biti sitniji ![]() @ Karli predprosle godine sam imala peh - bila sam narucila i dobila 11 ruza i od toga mi je njih 6 propalo - ove od prosle godine - sve su se lijepo primile i budu ovako malene cvale ![]() |
|
![]() |
|
Tulipani su na zalost ocvali a ta ruza ti je jako stara ! I nju moramo na jesen orezati pa ces onda moci dobiti reznice , ako zelis . |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bome si dobro opteretila auto
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Bila si jako vrijedna
![]() ![]() flanci će brzo narast za presadit...u svibnju se sve prima (šta se god posadi)..Sretno! ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Draga moja,danas ti zujim vrtom uzduž i poprijeko,zavirujem u svaki kutak... Svašta lijepog kod tebe ima! Cvijeće je prekrasno! Kako bi tek izgledalo da nisi stalno na relaciji između tu i tam....
![]() |
|
![]() |
|
@ Dijana draga moja , bila bi ti ja jos vise kamenja nametala u auto ali je MM pocel vikati da je dosta ; svekar moje kcerke nije skrt , on je govorio .... samo uzmi , uzmi , vidis da ga ima dosta ...... ![]() @ Mari i ja se nadam da iza tog sjemenja , pikiramja i presadjivanja eventualno , mozda , slucajno ili stvarno bi mogao stajati uspjeh ![]() @ Miranda kad bi ti samo znala kak je meni tesko kad sam "tam" , sa mojeg balkona vidim cijeli grad ali ne vidim Zagorje zeleno .... ![]() Lijepo je da ste me posjetile ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Draga Klaudija , nije do fotica , izmedju svih zutih se je ovaj plavi jedan jedini odrzao
u toj "kopanjici" ! To je njegova stvarna boja ! Bez MM bi ti ja slabo napredovala ! On ima puno smisla i ljubavi i za cvijece i za vrt , tako da ti mi u stvari ruku uz ruku kopamo , sijemo , sadimo , pljevimo ...... zato on smije i na kavice , jer svi znaju da je i on zasluzan za lijepe slikice . Tebi ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Ma bas ste super par onda - svaka cast |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Gute Fee, zaista ste u kratkom roku opet prekrasno zašarenili i uljepšali svoje ionako lijepo dvorište!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga Anaida , prkosili smo ovom aprilu koliko smo najvise mogli !
Dodji nam opet ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |