Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 103> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa tebe je sve cvijeće raskošno dočekalo!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Predivne slike!
Kod tebe vrt nikada ne spava!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj lijepih li slikica
![]() ![]() ![]() Sad da vidiš kad ti navale pp za komadić čarobne perunike!
![]() A dedek/baka ripsalis se dobro drži!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo mene odmah!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zato imaš sad prazne pitare da možeš novo cvijeće saditi
![]() |
|
![]() |
|
Ali ovakve slike griju dušu.Neka čudna perunika koja cvate od Božića.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nažalost ove nisu baš tople.Par biljaka se i smrzlo.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vesele lijepe, tople slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovo je baka (ili djed) svih mojih i nekih vaših koralja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Graptoveria ili kameni cvijet.
|
|
|
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
|
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Pozz!!!!! Preeedivan vrt,prelijepe slike!!!! Kako se zovu ovi kaktusi desno? Predivni su!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
a što mi bilo ko ne ostavi barem kamen na moru pa da dođem sjedim i uživam,ali eto uživam u vašim morskim vrtovima,gledam,udišem,uzdišem
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Moj najdublji naklon ljepotici!!!!! Ostala sam bez teksta!! |
|
|
|
![]() |
|
Ženo, beskrajno ti hvala na samo mome virtualnom izlasku s predivnim pogledom!!!! Bit će mi iznimno drago, jednom, popiti kavu s tobom na ovoj klupi s najčarobnijim pogledom na zalazak sunca!!! Juuupppiiii, sada sam ti tu svaki dan, do kraja mog života!!! Nočas su snovi rezervirani: Sanjat ću da ustajem, otvaram jedna vrata, pa druga vrata....pa ulazak u raj!!! Prekrasan poklon, hvala |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |