Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 140> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće!
Malo sam prošetala vrtom u cvatu pa malo u zimskom periodu i već me je to oborilo s nogu, a onda me kućno bilje dotuklo.
Sve mi je jako lijepo!
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Clivija je predivna... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja neću ništa hvaliti osim da TM ima istančan ukus, za biljke i boje...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Časna riječ, došla sam vidjeti je li ti M končno kupio cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo bravo za TM!
Klivija je lijepa, ali papučica me oduševila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
A pravog li muža,svaka čast......ne znam koja je biljka ljepša od koje,papučica je super sa onim svojim točkicama
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauu,klivija mi se bas svidja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno cvijeće, baš boje koje se meni sviđaju, slike pejzažnog vanjskog vrta u zimskom periodu su jako lijepe.... a jako mi se sviđa ona tvoja ideja o vrtu kad dobiješ na lotu!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje Triša, Otok, Šmrcko, Maslačak, Lora, Primorka, Željka, Baka, Štefi, Gio zahvaljujem na posjeti i drago mi je da vam se sviđa moje i staro i novo cvijeće.
Lora ...je za Valentinovo. A što se papučice tiče, držim ju u Db, ali dalje od radijatora, nije na propuhu i za sada se čist dobro drži.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Treći put pišem poruku......
Lantana, Hoya, Lika, vama hvala u ime MM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Minimode drago mi vidjeti te u mome dvorištu, ovo su bili prvi pokušaji pejzažnih slika. Loto, loto, samo se treba sjetiti i uplatiti ga
![]() Jučer sam bila u Zg, na snimanju kralježnice i vjerovali ili ne nisam uopće imala snage navratiti u niti Bau...... niti mau..., ali kadas mo došli u Ivanić usput smo navratili u Plodine i onda sam se morala nagraditi sa jednom lijepom ciklamom
![]() malo joj je bilo donje lišće potrgano, ali mene je očarala sa količinom cvjetova. Cvjetovi su malo sitniji od roza ciklame, ali meni su baš lijepi - bijeli sa roza nahukom.
A danas je opet MM išao u šoping, dok sam ja pokušavala naći položaj u kojem me neće glava boljeti
![]() ![]() azalea i to u mojoj omiljenoj boji.
Več sam išla proučiti šta joj treba, šta voli a šta ne voli, a sve u nadi da ću ju uspjeti održati ( do sada mi to nije uspijevalo).
|
|
![]() |
|
Pa kada sam več uzela aparat u ruke, malo sam i dvorištem prošetala, kad ono gle
![]() čim sam iz kuće izišla vidim da skoro ispod snijega izviruje jaglac
![]() a sa južne strane, ispred terase, za svoje mjesto pod suncem već se bore visibabe i narcisi
![]() kako njima malo treba, stvarno su biljke borci......
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow i ciklama i azaleja su prekrasne..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod TM izgleda vrijedi - svaki tjedan-cvjetak jedan (a i češće, čini mi se).
![]() A evo i vjesnika proljeća, tooooo |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to su valjda tjednice došle u modu
kad više nema (jagoda) mjesečnice ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tebe ili podari TM ili priroda. Još da glavobolje prestanu i gdje će ti biti kraj
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Azaleja je prekrasna. Nažalost ja nemam sreće s njenim uzgojem.
A proljeće je tu... visibabe i narcisi, super
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
azaleja je prepredivnaaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |