Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 272> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa i trebale bi sjemenke sazrijeti na stabljici (a ne ih brati nedozrele pa onda sušiti), samo treba uhvatiti pravi trenutak da ne poispadaju.
Znači kleoma ima mahune?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, možda se nisam dobro izrazila, ali nakon cvatnje ostaju oni "brkovi" ispod cvjetne glavice koja raste dalje. A na njima su te što sam ja nazvala mahune. Još su zelene kad prsnu tako da mi je teško odrediti trenutak.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Istina ho0ya, ali ti koja svaki dan sto puta obilaziš svoje biljkice sigurno ih uspiješ uhvatiti, pogotovo ako ih ima puno.
S pomodorom ćšešp nahraniti cjeli forum.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jesam uhvatila sam dovoljno i bit će klijanaca na proljeće, znaš već !
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo sa vodom i šećerom moram probati šmrcko
![]() meni sve sjeme pobjegne dok sam u zg-u..oko suzike sam stalno hodala,a vidla sam da taman ima nekoliko tuljčića koji su trebali biti za koji dan...do petka ništa od toga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
I za to imamo rješenje. Pogledaj malo kod kat.ree. Ona je "navlačila čarapice" oko cvijeta da se sjeme istrese u nju.
Moram razmisliti kako to učiniti sa najlonkama.
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I meni je gotovo ne moguće doći do sjemena, pogotovo što imam hrpe mrava iz zapuštenog terena te ne ostane ni na tlu. Mravinjaci u susjednom terenu rastu kao pečurke ispod borova. Hrpe novaca sam potrošila na neopitroid. Mislim da oni raznesu sjeme, čak su mi iz stupice za miša odnijeli otrovnu pšenicu
![]() Sad sam lantanu stavila u bijelu posudu da vidim to sjeme ![]() ![]() ![]() A to sa šećerom je isprobano i ljudi tvrde , a i moji roditelji, da pomaže ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zamišljam što bi susjedi rekli da mi vide čarapice na biljkama ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya kod tebe i voće i povrće za izložbu! Koji paradajz!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joj, baš mi pala na pamet ona "Što krumpir veći ... :):) Bako, bio vrtlarenje i forum i eto!
|
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hoya, postoje i dinje i tikvice različitih boja i veličina...hm, ja bi ju ostavila nek raste, sigurno će biti još plodova, ovu prvu bi ostavila i pratila dalje što će biti s nje.
|
|
![]() |
|
Jesam, silvek to sam učinila. A cvijetova ima moreee...
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
uspijela sam pročitati (s obzirom da je fotić odsutan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inače koliko vidim kod tebe ima svega i voća i povrća i cvijeća, a posebno me se dojmila tvoja kruškica-nadam se da si poduprla grane i da je ona još uvijek tako bogata kao i na slici ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Odgodila sam samo jedan dan, kao sutra ću i jedna se grana slomila. Sad više ne čekam. Odmah podupirem!
|
|
|
|
![]() |
|
Evo sazorili oni pomidori:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hoya, hoya,.....koji pomidori?!
Nasmijala si me ovime;
- Joj, baš mi pala na pamet ona "Što krumpir veći ... :):) -
|
|
![]() |
|
Jesi vidjela koliki je? Šta da drugo kažem
![]() ![]() ![]() Ružno veliki!
|
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Rajčice su predobre! A tvoj vrt na očigled napreduje.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Bojim se da je taj pomidor iz Plodina
![]() Šalim se, što reći nego ![]() ![]() Nabildat ću ja i moje pomidore ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slika s vagom je genijalna, pomidor pravi kapitalac, baš si mi dala ideju da izvažem svoje lubenice kad budu zrele.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |