Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 136> |
Korisnik | |
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo za informaciju da znaš, trebat će sjemenu puno vremena da nikne, tako da teglice skloniš nekdje u polusjenu i zaboravi na njih, osim na zalijevanje, tu i tamo. Kažu da je potrebno od nekoliko mjeseci čak do godinu dana da niknu.
Gricka prekrasni Miss Bateman i The President. A i Hagley. Sve pohvale. Koji je ovaj bijeli? Liči na M_L_C ali ne znam ovako po slici, možda se na nekoj drugoj bolje vidi. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer sam sasvim slučajno otkrila prvi cvijet mojih clematisa - jer je bio okrenut prema zidu
znalci koji je ovo clematis? možda hagley hibrid? |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Henryi Klimatis. Nadam se da će se danas otvoriti do kraja pa će se bolje vidjeti. Stavit ću sliku poslije.Hvala.Da to je hagley hibrid Natalija. Jako je lijep. |
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo,lijepo...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piluu, Antonija
|
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pillu je to Antonija, onaj iznad je dr rupplel, malo jačih boja(iako je možda tvoj izblijedio)Vidjet ćete i našeg uskoro.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
cvijetic33
Novo sjeme Pridružen: 05 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdravljam vas clematisoljubce :-))
danima vas vec pratim pa reko red je i da vas pozdravim...ja sam skroz nova u ovim vodama...kod nas u slunju na vrtnom sajmu na blef kupila dva clematisa...jedan je jackmanii...kasnije sam negdje procitala da je odlican za pocetnike (znaci prvo zrno sam dobro pogodila :-))...a drugi je nelly moser....a nisu neke sorte koje ovdje spominjete pa prepostavljam da su neki jednostavni...al ja stalno virim u njih :-))...ovaj prvi ima par grana dugih oko skoro dva metra...a drugi ima cijelih pola metra...smjestila sam ih u posudu jer deda ima losu naviku da mi bez pitanja pipka oko cvijeca a ovako ga sprijecim :-))... jel mogu ja ocekivat ove godine da vidim koji cvjetic? |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nelly Moser sam kupila nedavno ali nažalost mi je uginuo ali vrlo je lijep na slici, slično kao dr rupel samo malo tanja roza nit na latici.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, ja ti se ne zamaram sa točnim pisanjem naziva! Ti odluči na koju ti je pilu nalik
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako su te grane suhe ili odrvenjele na Jackmaniiju onda ih malo skrati, a cvjetove naravno da možeš očekivat. Ovo je tek prva cvatnja u proljeće, dok većina clematisa 3. skupine cvate tek kasnije |
|
Neka se sve zeleni
|
|
cvijetic33
Novo sjeme Pridružen: 05 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grane na jackmaniju su potpuno zelene...malo samo pri dnu su crne i odrvenjele....mozda kojih 20 cm od zemlje...
sorry ak su moja pitanja svakava ali zaista sam pocetnik ali sam se prek usiju zaljubila u te biljke...vec zakoniti kaze da vise gledam u njih nego u njega |
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma pusti ga i doljnji dio probaj zaklonit od direktnog sunca. Malo malčiranja i prihrane te možeš očekivat cvjetove.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
strada
Upravo klijam Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj star of india se fino poceo penjati po ruzama. RAzdijelio se na dvije strane i jucer vidim da se ova jedna strana cijela pokunjila!!!!
Ne znam sto mu je i zasto je tako klonuo!!??! Sto da radim!!?? I jos nesto..popeo se vec do samog vrha ruza i vidim da bi htjeo ici jos u vis ali nema se za sto uhvatiti..Da li ce smetati ako ga ja usmjerim malo u stranu da se omota oko ruza na visini na kojoj one vec jesu??? |
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je klonula reži do najdoljnjeg pupa, a ovu drugu omotaj bilo gdje.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis je sav u klematisima doslovno!
Super su, šalu na stranu. |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Odgovori | Stranica <1 6465666768 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |