Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
počinjemo !!!
za dvije krasne djevojčice ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo,pločice su preslatke,kuglice savršene,a tek kutije...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,kako je ovo preslatko!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke ! Na Winxicama su latice obrubljene točkasto s florocentnom bojom (na slici sada izgledaju kao bijelkaste točkice) tako da svijetle u mraku. Klincima je to uvijek fora, bolje im je od šljokica a ima ih punooo samo što se ne vide. fučkaj šljokice
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Pločice su prekrasne
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatko je sve
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
i moje šljokice uvik pobignu
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Koje dobre winxice. I ostalo je izvrsno.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Curke - molim savjet gdje nabaviti salvetu s winxicama
![]() |
|
![]() |
|
i ja je tražim, ako tko ima neka javi. Ovu sam dobila makon dugog traženja i to od Andree 01. Možda je nađem na sajmu salveta 26.01 ali ako je netko ima ja se toplo preporučam
|
|
![]() |
|
Gogs - a gdje je sajam 26.01?
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Gogs, pločice su ti prekrasne, jako mi se sviđaju.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
JANI - to ti je u OŠ Trnje, Trnjanska 99, od 17 - 19 sati
TARA - hvala |
|
![]() |
|
Gogs - hvala ti puno, već par dana tražim koga sam pitala za sajam i maloprije mi je sinulo da si ti spominjala...
Možeš li mi molim te reći otprilike gdje i kako doći do te škole....Nadam se da se vidimo tamo....
|
|
![]() |
|
od pothodnika na bus (mislim da je bilo koji) siđeš na drugoj stanici . pređeš preko ceste uz "Sunce" prva desno i po njoj... Nisam ni ja još tamo bila ali možemo se naći npr. u pothodniku oko 16... sati pa zajedno tražiti (ima nas više )
|
|
![]() |
|
Može, dogovorimo se još.....nadam se da me ništa nepredviđeno neće spriječiti jer se već dugo spremam na te sajmove.....
|
|
![]() |
|
ploćice za seku i bracu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Bravo, Gogs. Evo i mom sinu se sviđaju.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |