Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 80>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:30
krasna kutijica kaća.....jako mi se sviđa kombinacija boja....to su inače moje omiljene bojesmile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 12:10
drage moje hvala vam od srca sto mi nahvaliste kutijicusmile79smile72
nisan nezadovoljna krajnjim rezultatom kutijice,valjda san se krivo izrazila,pa ste me tako i skontale,nego me namucila dok san ju radila..ali to i nije nesto novo kod mene,zakompliciran si ja za cas..u pravilu sam nezadovoljna s onim sta napravim,pa prepravljam,pa opet prepravljam prepravljeno..i tako,oduzi se to kod meneWink..kad nisan od volje sve to mi stvori muku,a kad jesan gustan,nimalo mi ne smeta sta po par puta premazujen premazano..Smile
e sad,kako sam dobila boju na donjem dijelu kutijice(odgovor izzy i proljece),prvotna zamisao je bila da donji dio bude u smeđoj boji,i obojam ja u smeđe,ali mi nekako monotono bilo..a i nimalo starinski,a bas sam to htjela..i buljim ja tako u kutijicu i mislim se sta dalje,ideje niotkud..ostavim je dva dana sa strane,ali da mi je na oku,i svako malo bacam pogled i mislim se kako da je postaram..i odlucim promjenit u zelenu,nekako mi vise pase uz motiv..no prije nego sam se docepala zelene,preko smeđe utrljam smeđu uljanu boju,zatim pomijesam blending gel sa zelenom,da je razblazim,i lagano prijeđem preko svega,istovremeno suhom spuzvicom prelazim preko zelene da skinem visak boje,tako da mi se vidi ono sto je ispod..i dalje mi je nesto falilo,pa uzmem zlatnu modelir kremu,i opet lagano,usput suhom spuzvom skidajuci visak prijeđem preko svega..i napokon kutijica stara ko biblijaLOL..udavi vas,ali drugacije nisam mogla objasnitWink..
samo jos nesto,nacin kako mozete skidat visak salvete,ja sam to radila brusnim papirom,evo slikica kako to otprilike izgleda..

smile79
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 15:02
Kaća ja uvijek nekako zakasnim, stvarno prelijepa kutija. Boje, motivi.... ma sve, stvarno je super! Ako se ne varam, jedan od tvojih najljepših radova! smile141
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 22:49
pročitala ja tvoj roman i sve o tvojim stvaralačkim mukama
nedostaje jedna stvar u tvojim uputama kako i koliko dodaješ blendin gela u boje ,ja sam to nabavila ali pojma nemam kako se upotrebljava
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 11:13
hvala sasha,drago mi je da ti se kutijica toliko svidjelasmile79
file blending gel otprilike mijesam,kapnem malo pored boje s kojom radim i onda muljam s pinelom,malo u boju malo u gel,i onda to namazem na spuzvicu kojom radim..a ako pittorico radim s pinelom,onda isto tako,malo vamo malo tamo i onda o obrus skinem visak boje(zapravo vecinu boje)..mjesto na koje sam obojala s tim opet suhom spuzvicom potapkan,na taj nacin neutraliziram prijelaze,sve se fino stopi..smile78
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 13:37
Kaća pojasni mi što je taj-file blending gel-zašto se koristi i ima li ga u Splitu?
Na vrh
tea... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:45
Svaka čast,sve čestitk!radovi u ti super!samo tako naprijed!
Carpe diem

Iskoristi dan
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 13:46
 kaćo smile78na dodatnom pojašnjenju javim kad probam
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 15:50
Dakle... apsolutno ti se isplatio i trud i vrijeme i zivciranje s ovom kutijom... prekrasna je smile71 (osobno mi je ljepsa u blic varijanti, ali u bez nje je savrsena)
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 12:49
kaćo vidila  sam tvoju nominaciju za za ovaj mjesec i zaintrigirala me kutija koju ja nisam nigdi vidila i odo ja potražiti prilinu galeriju ali je nikako naći -di je
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 13:03
Meni je kutija savršena - kao i svi tvoji radovi....ali razumijem tvoju muku. Evo jučer npr. cijelo popodne sam se mogla posvetiti decoupageu kad ono inspiracije niotkuda. Nije da neznam što bi ja, ali mi se nikako ne uklapaju motivi. Izgubljeno popodne, pomalo i živci - rezultat nula. Ali...........sutra je novi dan 
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 16:30
slavice file je nasa fileLOL,stani u red za mis lapsussmile96..a blending gel ti usporuje susenje boje,i jako je zgodan za radit pittorico..nije ga bilo nigdi u splitu,ako u međuvremenu nije dosa,odavno nisan ni gledala jer iman malu zalihicu koju mi je gogs poslalaWinksmile78
tea,lluvia,karmen hvala vam cure drage,pusa svakoj po jednasmile79smile79smile79
file prilin decupage mozes vidit u njenoj galeriji u razni hobi,zena cuda radiWink
karmen sve mi je poznato,cesto se ne maknem dalje od prelistavanja salveta,i po nekoliko puta pretumban kutiju sa salvetama i nista mi ne pase..smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:39
smile42uBIT ĆU SE! Ha ha ha!Tek sad sam skužila da ti odgovaraš Filli  a šta seljak u Splitu zna koji su svi ti nazivi tih divnih stvarćica koje mi nemamo!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:46
evo stala sam u redsmile96 
blending gela  ima kupiti u zadru u lumosu
 a prilinu galeriju ću pogledati ,inače ne lutam okolo samo tu ,kad vi sve stignete pitam se ?
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:57
 ja sam mislila da se mis lapsus odnosi na mene jer sam napisala blendin gel, umjesto blending gel a tek sam jutros skužila o čemu se radi i odvalila sam se od smijeha smile96  a štaćeš albanske svijećice rekli bi
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 15:44
File bi trebala biti ponosna da se jedan proizvod zove po njoj a ja ponosna kuma!
Kaća ostavila sam ti poruku na svojoj stranici,popkušavala sam ti poslati pp ali nisam mogla!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 20:18
Draga kaća hvala na komplimentima ,oni imaju svoju "težinu"kada dolaze od jedne iskusne hobistice na tvojim sam radovima "polagala"prijemni za upis na ovaj forum hvala ti...smile229
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:12

Kačo, evo i mene napokon. Kutija ti je fantazija, tvoja ¨"tvrdoglavost" se očito isplatila. +10!smile78

[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 01:15
Od zadnjih tvojih radova ovaj mi se najviše svidio - kutija prekrasno izgleda - elegantan, romantičan motiv, a izrada izvanredna.

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 00:29
Ajme...nije prvi put da je vidim..al ne mogu ne komentirat...dobra, predobra..meni je "pogodak u sridu"-prekrasna!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.