kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 80> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasna kutijica kaća.....jako mi se sviđa kombinacija boja....to su inače moje omiljene boje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje hvala vam od srca sto mi nahvaliste kutijicu
![]() ![]() nisan nezadovoljna krajnjim rezultatom kutijice,valjda san se krivo izrazila,pa ste me tako i skontale,nego me namucila dok san ju radila..ali to i nije nesto novo kod mene,zakompliciran si ja za cas..u pravilu sam nezadovoljna s onim sta napravim,pa prepravljam,pa opet prepravljam prepravljeno..i tako,oduzi se to kod mene ![]() ![]() e sad,kako sam dobila boju na donjem dijelu kutijice(odgovor izzy i proljece),prvotna zamisao je bila da donji dio bude u smeđoj boji,i obojam ja u smeđe,ali mi nekako monotono bilo..a i nimalo starinski,a bas sam to htjela..i buljim ja tako u kutijicu i mislim se sta dalje,ideje niotkud..ostavim je dva dana sa strane,ali da mi je na oku,i svako malo bacam pogled i mislim se kako da je postaram..i odlucim promjenit u zelenu,nekako mi vise pase uz motiv..no prije nego sam se docepala zelene,preko smeđe utrljam smeđu uljanu boju,zatim pomijesam blending gel sa zelenom,da je razblazim,i lagano prijeđem preko svega,istovremeno suhom spuzvicom prelazim preko zelene da skinem visak boje,tako da mi se vidi ono sto je ispod..i dalje mi je nesto falilo,pa uzmem zlatnu modelir kremu,i opet lagano,usput suhom spuzvom skidajuci visak prijeđem preko svega..i napokon kutijica stara ko biblija ![]() ![]() samo jos nesto,nacin kako mozete skidat visak salvete,ja sam to radila brusnim papirom,evo slikica kako to otprilike izgleda.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kaća ja uvijek nekako zakasnim, stvarno prelijepa kutija. Boje, motivi.... ma sve, stvarno je super! Ako se ne varam, jedan od tvojih najljepših radova!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pročitala ja tvoj roman i sve o tvojim stvaralačkim mukama
nedostaje jedna stvar u tvojim uputama kako i koliko dodaješ blendin gela u boje ,ja sam to nabavila ali pojma nemam kako se upotrebljava
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala sasha,drago mi je da ti se kutijica toliko svidjela
![]() file blending gel otprilike mijesam,kapnem malo pored boje s kojom radim i onda muljam s pinelom,malo u boju malo u gel,i onda to namazem na spuzvicu kojom radim..a ako pittorico radim s pinelom,onda isto tako,malo vamo malo tamo i onda o obrus skinem visak boje(zapravo vecinu boje)..mjesto na koje sam obojala s tim opet suhom spuzvicom potapkan,na taj nacin neutraliziram prijelaze,sve se fino stopi.. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kaća pojasni mi što je taj-file blending gel-zašto se koristi i ima li ga u Splitu?
|
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kaćo
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dakle... apsolutno ti se isplatio i trud i vrijeme i zivciranje s ovom kutijom... prekrasna je
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaćo vidila sam tvoju nominaciju za za ovaj mjesec i zaintrigirala me kutija koju ja nisam nigdi vidila i odo ja potražiti prilinu galeriju ali je nikako naći -di je
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je kutija savršena - kao i svi tvoji radovi....ali razumijem tvoju muku. Evo jučer npr. cijelo popodne sam se mogla posvetiti decoupageu kad ono inspiracije niotkuda. Nije da neznam što bi ja, ali mi se nikako ne uklapaju motivi. Izgubljeno popodne, pomalo i živci - rezultat nula. Ali...........sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
slavice file je nasa file
![]() ![]() ![]() ![]() tea,lluvia,karmen hvala vam cure drage,pusa svakoj po jedna ![]() ![]() ![]() file prilin decupage mozes vidit u njenoj galeriji u razni hobi,zena cuda radi ![]() karmen sve mi je poznato,cesto se ne maknem dalje od prelistavanja salveta,i po nekoliko puta pretumban kutiju sa salvetama i nista mi ne pase.. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
![]() |
|
evo stala sam u red
![]() blending gela ima kupiti u zadru u lumosu
a prilinu galeriju ću pogledati ,inače ne lutam okolo samo tu ,kad vi sve stignete pitam se ?
|
|
![]() |
|
ja sam mislila da se mis lapsus odnosi na mene jer sam napisala blendin gel, umjesto blending gel a tek sam jutros skužila o čemu se radi i odvalila sam se od smijeha
![]() |
|
![]() |
|
File bi trebala biti ponosna da se jedan proizvod zove po njoj a ja ponosna kuma!
Kaća ostavila sam ti poruku na svojoj stranici,popkušavala sam ti poslati pp ali nisam mogla! |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga kaća hvala na komplimentima ,oni imaju svoju "težinu"kada dolaze od jedne iskusne hobistice na tvojim sam radovima "polagala"prijemni za upis na ovaj forum hvala ti...
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() Kačo, evo i mene napokon. Kutija ti je fantazija, tvoja ¨"tvrdoglavost" se očito isplatila. +10! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Od zadnjih tvojih radova ovaj mi se najviše svidio - kutija prekrasno izgleda - elegantan, romantičan motiv, a izrada izvanredna.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme...nije prvi put da je vidim..al ne mogu ne komentirat...dobra, predobra..meni je "pogodak u sridu"-prekrasna!!!
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |