Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Prekrasno cvijeće i kaktusi, oduševila me bijela bugenvilia i pitari baš su shabby!
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
predivno sve kod tebe a ovo me posebno veseli jer imam ih i ja ali još nemam tako velikog ploda......
![]() |
||
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Kakvo ti povrće imaš a tek cvijeće
![]() ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
nemam riječi kojim bi izrazila divljenje prema tvojim plodovima iz vrta
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Lantana,Anthea,Ksan,Mari
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
prelijepo cvijeće, njegovano i zdravo, a i krasno uslikano, baš mi se sve sviđa...
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
A Maris....Ti me uvijek razveseliš prije spavanja.Cvijeće ti je prekrasno,a slike savršene.Imaš i bijelu bugicu!!!Ne prestaješ nas iznenađivati,a to mi je posebno drago.Tegle si majstorski napravila.Baš sam uživala.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga Moon ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga Camellia ![]() ![]() |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
predivno,od teglica do cvijeta......
![]() |
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Teglice su prekrasne, potpuno mi je jasno zakaj im nisi mogla odoljeti ![]() Dugo me nije bilo kod tebe, pa se nisam mogla nagledati slika tvog vrta i njegovih plodova. Obožavam paradajze pa je ovo bio praznik za moje oči ![]() Kaj im radiš da su takvi? Kod mene ni zalijevanje ne pomaže, svagdje suša uzima svoj danak ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |