moje dvorište i vrt |
Odgovori | Stranica <1 6364656667 86> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo a gdje su slike |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutro! Danas mislim na tebe i pozdravljam te
|
|
Rijeka
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, Carol, Mari, Miro ! Curke Hvala vam ! Mari, slikica baš i nije bilo, jedna, dvije , ali onak više za privatno....Nisam baš za to da mi se fotke nalaze po net-u....
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim cvjetnim carstvom,a ljepota ciklame me oduševila.Drago mi je da za cvjetni susret s mojim prijateljicama sa susjednog brega,znam da si s njima uživala.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia !
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam ti znatizeljka .... dosla vidjeti da li ima novosti .... ali ako si nesto pozelis iz mojeg vrteka opet ........ vrlo rado cu te obradovati !
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra Vilo ! Također, ako tebi nešto treba, vidiš li nešto što ti se sviđa kod mene, znaš što ti je činiti....... samo mi tipni na pp...
|
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mons evo da se malo relaxiram u tvome cvjetnjaku, da ne rintam samo u povrtnjaku! Prvo sam "snimila" bijelu cleomu, barem mislim da je to to, sve su to meni x i y ali vrijedno učim... pa ako nije, molim te da me ispraviš! I na kraju sam malo virnula kroz prozor, ova nježnija ciklama ima ludilo boju... sreća tvoja što je prozor bio zatvoren jer bi dobila noge!!!
od mene!!!!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad vidila da si mi bila u posjeti Rosi ! A za Cleomu si u pravu, bilo ih je samo dvije biljke bijele.... Ciklama sve i da hoće ne može dobiti noge jer prozor i dok je otvoren, otvoren je samo na kip.... Tebi draga i dođi mi opet !
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatko....posebno aster
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da te i ovdje pozdravim!
Suncokret ti je |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke ! Trudim se pokazati još ove poneke rascvjetane biljkice, začas će i one na spavanje..... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka !
|
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Odgovori | Stranica <1 6364656667 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |