Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene prava promenada ,drage moje šetačice ,nekako mi je puno srce pa neka i vas zapljusne val lubavi
![]() Monstera,Moon,Belina ,Anastazija,Belica,Arajlija,Camelija,Tačkačica,Free,Ajama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno dvorište, pregledala sam još jednom sve unatrag, nauživala se lijepih slika i cvijeća, a ljiljani su
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da ti slonovo uho cvate, a zakaj moje neće? Držim ga na zapadnom prozoru i redovno ga zalijevam. Imaš kakav savjet?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Dadinica
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
VAUUUUU.... KONJI su preeeedooooobriiiii (oprosti što zanemarujem tvoje biljke) ..... pogledaj moju princezu u Cvijeće fotografije - Ružino novo carstvo.....šta misliš kako bi joj odgovaralo da tvoj podmladak bude društvo mojoj Megi.....koliko uopće para triba za jednog mladog konja???
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ruzica pod strehom, zna ona gdje se treba smjestiti pred zimu, a slonovo uho bas ko vatromet, kak veli Mari.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Blue sky malo sam i ja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Blue sky prekrasno ti je cvijeće,samo neznam kako prolaziš sa zalijevanjem.Sve je tako divno kao da ti Sava prolazi kroz dvorište,pozdrav
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima ovih sam dana u velikoj frciposao ,kolinje i još štošta ...pratim vas ali samo na brzinu tako da neuspijem ostavti postove u šetnji.
11111 vjerujem da bi se dobro slagale samo što bi trebala dosta hrane pripremiti- sjena i zobi malo djeteline i kukuruza ![]() Carol mogu ti reći da je ruža trajala sve do prošlog tjedna ![]() Dmirce 12 dobro mi došao ![]() Osice dobro mi došla ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |