Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 6364656667 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
friško istuširani epifil:
mlada zamija:
campanule:
hipoestes:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kordilina:
mini begonija:
još jedna begonijica:
ripsalis:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fitonije:
sedum prealtum:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eševerija:
Sansevieria:
ciklama koja nikako da procvate, valjda joj je pretoplo:
obožavam ovu predivnu tradeskanciju sa sitnim listićima, mladu biljkicu sam dobila od naše drage antonije:
ananas:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
peperomija:
maranta:
procvala i jedna orhideja:
kalanhoa:
to je sve za sada.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne i što je najvažnije zdrave i lijepo njegovane biljke
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro jel ovaj zvončić može biti i vani ?
Predomišljala sam se neki dan oko njega -kupiti ga ili ne
Sve ti je prekrasno za ovo doba godine i smješteno u lijepim teglama . Vidim na sukulentu cvjietiće
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva lijepa zbirka sobnog cvijeća.. S veseljem sam ju razgledala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne biljke, zgodno smještene. Kako ja najviše volim rascvjetane biljke, moj favorit je campanula
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koka, ovo je već prava kolekcija
lijepe begonije imaš ma vidi se da puno pažnje daješ svojim cvijećkama |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se dopalo tvoje sobno bilje,lijepo i zdravo,a i mene zanima da li se ova campanula može saditi vani ili je to sobna biljka.
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarić, tu si ti nama!
Baš su ti lijepe biljkice, čiste i zdrave moje su pune prašine, sram me bilo! Kako Sara? Grlo prošlo? |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MMmmmmmmmm, lijepe biljčice!!!!!!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti baš sve biljčice u kući!!!!!!!!
A ja sam se odlučila na drastičan korak sa svojim ciklamama, naime proguglala sam o njima kad sam ih nabavila i saznala da ih nakon cvatnje treba podrezati do zemlje i držati na hladnom i mračnom mjestu sve do proljeća. Svo to vrijeme ih se ne zalijeva, a kad više ne bude jutarnjih mrazeva treba ih iznijeti vani i to bez zalijevanja sve dok ne puste prve izbojke.
I meni je to izgledalo nevjerojatno, a hoće li im to prijati tek ću vidjeti
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko raznih biljaka!!! prekrasne su! vidi se da im njege ne nedostaje!!!!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno RSara,mene je campanula najvise obradovala
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam curke...vidim da je najviše upita vezano uz campanulu...kupila sam je kao sobno cvijeće pa pretpostavljam da nije od one vrste koja će vani preživjeti.
lijepi pozdrav svima
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su ti biljke, ja sam danas nesto presadjivala,a zamiju sam upropastila zalijevanjem
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako ti je lijepo cvijeće! tvoj koralj je mislim, sada najljepši na forumu, mislim da ti raste, čini mi se po tim grančicama sa listićima! i tradeksantia ti je lijepa, kad je iznaseš van ona će se još zgusnuti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da antonija, tradeskancija se jako izduljila, nije lijepa i gusta poput tvoje, svoje mamice, već sam si mislila da je malo prikratim.
Što se ruselije ili koralja tiče, nisam baš sigurna da je najljepši, niti to treba biti, ali nakon jedne velike krize sušenja i crnjenja grančica koje sam uredno orezala, počeli su rasti mladi izboji. Primjećujem da treba dosta vode...držim ga u sobi u kojoj je oko 18C i ima dosta svjetla.
|
|
Odgovori | Stranica <1 6364656667 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |