Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepa boja Z oaza.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opuntia subulata. Prekrasan echinopsis
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro, sve pohvale svima, samo fotkajte i objavljujte!!!
Nastavak moga "karusela", skromni doprinos ovoj raskoši boja naših "bodljića": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasna kolekcija Schumy, pogled na njih grije bolje od sunca !!
Objavljujem da sam odlučila kupiti deblje rukavice !! Momentalno za prenošenje ježeva a poslije . . . . tko zna !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni cvjetovi kaktusa,posebno echinopsis sa ružičastim cvjetom! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
mene su oni žuti cvjetići očarali, iako su svi preslatki, krasno schumy !
|
|
|
|
![]() |
|
evo ga večeras, nadam se da vas ne zamaram ovim kaktusom, ali meni je jako drugačiji i samim time zanimljiv:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
ne zamaraš nas Glikica ne procvate svakome i svaki dan cleistocactus.
|
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Glikica...kako je smijesan kaktus. Oni stvarno znaju biti takvih oblika i smijesnih i cudnih, zato su i toliko interesantni.
|
|
![]() |
|
mislim da je ovo vrhunac cvatnje :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i još jedan neobičan cvijet :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e pa dans se sve nekako mislim, kak ste vi curke ustvari jaaako pametne. Moje cvijeće lijepo krepava na ovim žegama bez vode, i ubijaju me te kante i kante i sati zalijevanja.... e krajnje je vrijeme da počnem kaktuse skupljati.
male teglice, netreba puno vode, a divni cvijetovi. šalim se malo... prekrasni su vam, redom |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ej dajte preporuku kako da procvjetaju? zaljevanje, prehrana
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija, nšta posebno, neki trebaju doseći određene godine, a generalno bi se moglo reći : zimsko mirovanje na oko +8 temperaturi, bez zalijevanja, svijetlo mjesto, na proljeće van na otvoreno, dalje ovisi u kojoj klimi živiš.
Zapravo jednostavno, ali nije. |
|
|
|
![]() |
|
Moji zimuju na oko 5 stupnjeva u mraku osim onih koji traže toplije zimovanje tj,brazilci porijeklom melocatusi, i poneki meksikanci.
|
|
![]() |
|
moji su na svjetlu i na oko 10-tak stupnjeva, osim melića, oni su na podu u dnevnoj sobi, ja si umišljam da im je oko 18 stupnjeva.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni kaktusi,jedan ljepši od drugoga
![]() Moji zimuju na oko 5 st.neki u mraku,neki na svijetlu,naravno,melocactusi su na toplijem.Miss M,koji meksikanci?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |