LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 111> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora gloksinija ti je predivna ,samo što ja moju posadim u prolječe držim je van i kad dođe zima ništa.Mislim da imam slikicu od ljetos pa ču je staviti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Lako je tebi sa dva pomoćnika,doma samo slikavaš,a onda ideš u selo raditi za plaču...da to pomoćnici znaju...
![]() Vidim,Miškec je već postal pravi vrtni patuljak-trudbenik,isto kao i moji mrvuljci,bome mu je upala sjekira u med kad se je kod tebe uguzil.mali mi je bombon,podsjeća me jako na moju najdražu pesicu,i uvijek mi ga je posebno drago vidjeti,osobito u tvom krilu,to je i njena najdraža poza bila. pozdravčić tebi,Mišku pusa u nosić prekrasni! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ej i bilježim ti se za isusovu krunu, onu lozu
![]() Stavila bi je u posudu i na balkonsku ogradu, ako može ići u posudu. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno
![]() ![]() Lorica na kakvom mjestu trebam držati fitoniju, mislim uvjeti. I ona bez korjena ide li u vodu ili direkt u zemlju, malkoc se objesila ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nemojte toliko hvaliti, jer ću se pokvariti, pa ću zaboraviti na biljčice
![]() A sada na brzinu pokorno javljam da je sve posadjeno i succulente i ,iako je bura, biljke u vrt.
Evo slike succulenata, ostalo nisam danas slikala jer sam bježala od hladnoće
.
![]() A sad bježim, jer MM reklamira da će opet morat sam kuhati
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za prinove,naravno i za pomocnika
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dakle, prinove SilveKine - uobičajeno lijepe!
I, samo za kolače da dodam: Nisam ti dala za put ?! Mislila sam za tvog B, ali sam zaboravila - stvarno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora kod tebe svaki primjerak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lorica, krasan dar si dobila od Silvek! Pohvala i za tebe i za nju, a ova Sinningia je savršena...jel to neka vrsta gloksinije?...boja je za past u nesvjest...fenomentastično!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
dok nisam stigla na ovaj forum mislila sam da imam dosta cvijeća |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si ovo rekla Lora, slažu nam se ukusi. I ove nove biljčice su ti super. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sve su slike prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
E Silvek, ima puna kutija sjemenja i od drugih forumašica. Kad počnem sijati, morat ću svugdje staviti ceduljice od koga je što
![]() ![]() Sinningia otvorila i drugi cvije a pupoljaka
![]() I još jedna pridošlica koju sam zaboravila poslikati
Echeveria
![]() |
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super ti se drži jacobinija
![]() ![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo vidiš Lantana sada imamo dvije zajedničke biljke, pa imamo da izmjenjujemo iskustva
![]() ![]() Nešto nam se ukusi slažu
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne prinove
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ponovo hvala. Današnji je dan razočarao hladno, pa nisam niš radila u vrtu.....
Ali zato imam da se pohvalim.
Lijepo iznenadjenje:
Ovu Jacobiniju i brdo ostalih sjemenkica dobila sam pred nekoliko dana od drageSilvek. Već me grozno svrbe prsti kad će već to sunce......da počnem tu ljepotu sijati.
![]() E za ovo sam se morala skupa sa Šmrčkom "naraditi" kod Hoye. Pola vrta smo morale "počistiti", "pograbljati" A ona samo gleda i viče....."ma ne tu"....
"Ovo malo više lijevo"....."ma kakve ste vi vrtlarice ništa ne znate"
![]() No na kraju je ipak bila jako "fina", pa nas je počastila, sokom, kavom i predobrim kolaćima
![]() Svakako obadvijema jedno veliko hvala.....
![]() Još da nam je Hoya dala malo kolača za na put
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kod Lore je velika akcija, stiglo proljeće...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |