Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 111>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 21:52
Lora gloksinija ti je predivna ,samo što ja moju posadim u prolječe držim je van i  kad dođe zima ništa.Mislim da imam slikicu od ljetos pa ču je staviti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:56
Lako je tebi sa dva pomoćnika,doma samo slikavaš,a onda ideš u selo raditi za plaču...da to pomoćnici znaju...

Vidim,Miškec je već postal pravi vrtni patuljak-trudbenik,isto kao i moji mrvuljci,bome mu je upala sjekira u med kad se je kod tebe uguzil.mali mi je bombon,podsjeća me jako na moju najdražu pesicu,i uvijek mi ga je posebno drago vidjeti,osobito u tvom krilu,to je i njena najdraža poza bila.
pozdravčić   tebi,Mišku pusa u nosić prekrasni!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:17
Ej i bilježim ti se za isusovu krunu, onu lozu.
Stavila bi je u posudu i na balkonsku ogradu, ako može ići u posudu.Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:13
PredivnoClapTongue

Lorica na kakvom mjestu trebam držati fitoniju, mislim uvjeti. I ona bez korjena ide li u vodu ili direkt u zemlju, malkoc se objesilaCry
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 12:32
nemojte toliko hvaliti, jer ću se pokvariti, pa ću zaboraviti na biljčiceWink
Sinninga je gloksinija, samo nisam još pretraživala koja je vrsta.

A sada na brzinu pokorno javljam da je sve posadjeno i succulente i ,iako je bura, biljke u vrt.

Evo slike succulenata, ostalo nisam danas slikala jer sam bježala od hladnoće

.

A sad bježim, jer MM reklamira da će opet morat sam kuhatiWinkBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 11:03
bravo za prinove,naravno i za pomocnika
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 09:57
Dakle, prinove SilveKine - uobičajeno lijepe!
I, samo za kolače da dodam: Nisam ti dala za put ?! Mislila sam za tvog B, ali sam zaboravila - stvarno!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 09:21
Lora kod tebe svaki primjerak Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 00:19
Lorica, krasan dar si dobila od Silvek! Pohvala i za tebe i za nju, a ova Sinningia je savršena...jel to neka vrsta gloksinije?...boja je za past u nesvjest...fenomentastično! smile55
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 00:11
smile42nikada vas neču stići
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:41

dok nisam stigla na ovaj forum mislila sam da imam dosta cvijećasmile75i da dosta o njemu znam ,ali kada sam malo pretraživala sad tek vidim što vi  svašta ima te u svojim vrtovima i lončanicama a ja nemamCry 

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:31
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Evo vidiš Lantana sada imamo dvije zajedničke biljke, pa imamo da izmjenjujemo iskustvaWinkWink

Nešto nam se ukusi slažuBig%20smile

Dobro si ovo rekla Lora, slažu nam se ukusi.
I ove nove biljčice su ti super. Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:28
sve su slike prekrasnesmile64
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:10
E Silvek, ima puna kutija sjemenja i od drugih forumašica. Kad počnem sijati, morat ću svugdje staviti ceduljice od koga je štoWinkA ne bi loše došli i pomoćnici, čekam dobrovoljceBig%20smile

Sinningia otvorila i drugi cvije a pupoljaka

I još jedna pridošlica koju sam zaboravila poslikati

Echeveria

Rijeka

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 22:02
Super ti se drži jacobinija Smile. A vidim, nisam ti samo ja dala posla....biti će veselo kod tebe LOL Smile
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:18
smile141za pelciće i biljčice. Mene leđa bole od nošenja biljčicaLOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:15
Evo vidiš Lantana sada imamo dvije zajedničke biljke, pa imamo da izmjenjujemo iskustvaWinkWink

Nešto nam se ukusi slažuBig%20smile

Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:37
Krasne prinove Clap, nego imamo istu jacobiniu od iste gazdarice
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:16
Ponovo hvala. Današnji je dan razočarao hladno, pa nisam niš radila u vrtu.....

Ali zato imam da se pohvalim.
Lijepo iznenadjenje:

Ovu Jacobiniju i brdo ostalih sjemenkica dobila sam pred nekoliko dana od drageSilvek. Već me grozno svrbe prsti kad će već to sunce......da počnem tu ljepotu sijati.

E za ovo sam se morala skupa sa Šmrčkom "naraditi" kod Hoye. Pola vrta smo morale "počistiti", "pograbljati" A ona samo gleda i viče....."ma ne tu"....
"Ovo malo više lijevo"....."ma kakve ste vi vrtlarice ništa ne znate"
No na kraju je ipak bila jako "fina", pa nas je počastila, sokom, kavom i predobrim kolaćima

Svakako obadvijema jedno veliko hvala.....

Još da nam je Hoya dala malo kolača za na putWinkBig%20smileLOL

Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:56
Kod Lore je velika akcija, stiglo proljeće...Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.