Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 81>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:28
Clapkako si snalažljiva, meni se učinilo da ima pravi okvir. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:29
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Clapkako si snalažljiva, meni se učinilo da ima pravi okvir. 

Koji rad prvi ili drugi???LOL
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:31
Aj jaj jaj proljećka ti si poludila s inspiracijom.
KrasssanjnoooooooooWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:32
Hej evo me na 5000-tom postu!!!!smile213
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:32
Hvala ti dorina, i meni je ovaj drugi ljepši od prvog.Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:34
Ma uletila si mi u misao. Za prvi sam mislila da je pravi okvir od slike , kao da postoje ivice okviraWink
A zadnja slika je prava umjetnost

Čestitam na 5000, sad si guru
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:35
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ma uletila si mi u misao. Za prvi sam mislila da je pravi okvir od slike , kao da postoje ivice okviraWink
A zadnja slika je prava umjetnost

Hvala ti na komplimentima, a jesi vidjela moj broj???

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:36
Čestitamo guru na 5000 Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:41
Moj naklon vaša guru visosti smile58.5000 postova.....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:47
Clap
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:50
Clap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 13:53
Hej, hej čestitanje ćemo prebaciti u chat, da nas moderatorice ne opomenu...nećemo im dati materijala Wink
A vama svakako hvala na čestitkama, trebalo je to " natući" LOL LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 14:04
proljeće pa kako koje teglice? evo ova npr. Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 14:27
Draga moja... ovi vikend radovi su famozni! Motivi, bojice, detalji - sve! Ajde sada, budi dobra pa podijeli s narodom kakav je to raspucali efekt na drugoj pločici jer izgleda mrak! smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 14:30
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

proljeće pa kako koje teglice? evo ova npr. Wink

Kontesa to sam ti ja onako "od oka" napravila podlogu a to znači da sam uzela par boja i tupkala malo u jednu malo u drugu dok nisam dobila željeni ton i onda spužvicom nanosila na teglu.
Eto, kakva je to podloga!!!LOLLOLLOL

Znači, ništa posebno, izmiješaj boje i kreni...Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:00
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Draga moja... ovi vikend radovi su famozni! Motivi, bojice, detalji - sve! Ajde sada, budi dobra pa podijeli s narodom kakav je to raspucali efekt na drugoj pločici jer izgleda mrak! smile79
Draga, nemoj dalje, perje mi se već podiglo!!!LOL
Na prvoj slici je snijeg ( to vjerojatno i vidiš LOL)  a na drugoj je facceten gel.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:03
A jesi škrta na objašnjenjima! Da mi je samo znati kako si nabila ti 5000 postova, cccc... smile96 Vidjela sam taj gel u MegaColoru, stvarno dobro zgledi! 
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:15
Ja sam uvijek bila škrta na informacijama smile96
a tome u prilog govori i broj mojih postova koje u usput rečeno nisi ni čestitala pa se sada srami!!!LOL
I da, gledala sam te koji si ti profesionalac u miješanju karata. Jesi sigurna da ne zarađuješ dodatno na tarot telefonima ?smile96
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:48
Ja sam besramna, a tebi ću čestitati...samo ti neću reći kako... smile103Ja sam profesioMULAC u kartama, a na telefonu zarađujem...ali malo drugačije, hehehehehe! Gle, kriza je, šta se može! Wink
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:59
smile141
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.