Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 80> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
haha
![]() ![]() |
||
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Bebolina, tvoji cvijetici nisu dobri za moje srce!
![]() moja reznica je stala sa rastom zadnjih mj. dana.... sta da joj dam? |
||
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
![]() |
||
|
Sve je pomalo stalo zbog ovog hirovitog vremena, tako i tvoja reznica. Čim zatopli one rastu ko iz vode, ne brini |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Bebolina.....
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
wow tvoje već cvatu !? A ja se danas radujem pupoljcima veličine nokta
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
![]() |
||
mandina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Lokacija: bih Status: Offline Bodovi: 18 |
|
ja imam narandzastu i rozu andjeosku trubu,jako lijepo mirisu kada pada vece,u vrijeme cvatnje na naradzastoj je prosle godine bilo 124 cvijeta,bozanstveno!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Bebolina baš mi je žao, bile su pred cvjetanje
![]() Tako su meni prošle godine nastradale (na blogu ima post o tome), ali su se na vrijeme oporavile. |
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Jojj bebolina, cujem da je bilo i leda.... nadam se da ce ti se sve opopraviti
![]() |
||
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
I ja se ove godine mogu pohvaliti
![]() ![]() ![]() Bebolina i kod mene je popodne bila tuča, srećom bile su u zaklonici pa nisu puno nastradale
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Brugmansijama je stradalo lišće i poneki pup, no bitno da su grane ostale neoštećene.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
@aralija, drago mi je da je tuča zaobišla tvoje ljepotice
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Bebi na zadnoj sličici se vidi napuklina od tuče ali to je zanemarivo, moglo je biti puno gore da su ostale na mjestu gdje su bile jučer, pogledala sam norvešku prognozu koja moram reći za mene je najpouzdanija i predviđali su nevrjeme pa sam ih sklonila
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Sva sreća da sam sinoć na sigurno pospremila sve svoje egzote zbog pada temperature, da nisam..bilo bi jooj
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |