Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - brugmansije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - brugmansije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 80>
Korisnik
Poruka
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:30
Originalno poslano od člana MermaidDreamer MermaidDreamer napisao:

Australka je zakon 
 smile89...opet sam se zaljubila
Ah ta plavušaLOL svima oduzima dah
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:36
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana MermaidDreamer MermaidDreamer napisao:

Australka je zakon 
 smile89...opet sam se zaljubila
Ah ta plavušaLOL svima oduzima dah

hahaLOL, kao uostalom i sve plavušeWink
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:38
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Bebi.... predivne su, obožavam ih!
San mi je nabaviti plavu, božanstvena je!smile94
'Oćeš me usvojit?

Dogovorit ćemo seLOL
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 23:15
Bebolina, tvoji cvijetici nisu dobri za moje srce!
moja reznica je stala sa rastom zadnjih mj. dana.... sta da joj dam?
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 23:30

Sve je pomalo stalo zbog ovog hirovitog vremena, tako i tvoja reznica. Čim zatopli one rastu ko iz vode, ne brini

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:56

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 14:17
Bebolina.....Thumbs Up  Drago mi je vidjeti da su počele cvjetati...
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 14:34
wow tvoje već cvatu !? A ja se danas radujem pupoljcima veličine nokta LOL. Eto što ti je ta razlika u klimi.
belica,zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 12:50
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

@makk, oš' kupit?LOLLOLTongue

Može Bebolina, vrlo rado   
Kod mene je jako hladno, najavljuju čak temeraturu od 1C do 3C.....pa kako da Brugmansie počnu listati.
O cvijetu ni ne sanjam
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
mandina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 18
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 13:07
ja imam narandzastu i rozu andjeosku trubu,jako lijepo mirisu kada pada vece,u vrijeme cvatnje na naradzastoj je prosle godine bilo 124 cvijeta,bozanstveno!Hug
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 16:08
Kod mene je do jutros bilo ovako
(klik na fotku)

...od jutros kad nas je tuča poharala izgledaju kao da su bile u ratuThumbs Down
Svo mi je cvijeće u banani....Disapprove
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 16:28
Bebolina baš mi je žao, bile su pred cvjetanje
Tako su meni prošle godine nastradale (na blogu ima post o tome), ali su se na vrijeme oporavile.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 16:43
Jojj bebolina, cujem da je bilo i leda.... nadam se da ce ti se sve opopraviti
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 19:35
I ja se ove godine mogu pohvaliti

Bebolina i kod mene je popodne bila tuča, srećom bile su u zaklonici pa nisu puno nastradale
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:27
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Jojj bebolina, cujem da je bilo i leda.... nadam se da ce ti se sve opopraviti
Bilo je leda koliko god hoćeš, sve je potuklo....
Brugmansijama je stradalo lišće i poneki pup, no bitno da su grane ostale neoštećene.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:31
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Bebolina baš mi je žao, bile su pred cvjetanje
Tako su meni prošle godine nastradale (na blogu ima post o tome), ali su se na vrijeme oporavile.
Čitala sam o tome na tvom blogu, ono je bilo strašno za vidjetiOuch pa opet je na kraju dobro ispalo.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:33
@aralija, drago mi je da je tuča zaobišla tvoje ljepoticesmile57
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 22:04
Bebi na zadnoj sličici se vidi napuklina od tuče ali to je zanemarivo, moglo je biti puno gore da su ostale na mjestu gdje su bile jučer, pogledala sam norvešku prognozu koja moram reći za mene  je najpouzdanija i predviđali su nevrjeme pa sam ih sklonila
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:17
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Bebi na zadnoj sličici se vidi napuklina od tuče ali to je zanemarivo, moglo je biti puno gore da su ostale na mjestu gdje su bile jučer, pogledala sam norvešku prognozu koja moram reći za mene  je najpouzdanija i predviđali su nevrjeme pa sam ih sklonila
Da sam bila danas doma kad se nevrijeme spremalo, pospremila bi ja biljke na sigurno, samo što sam ja jutros bila kilometrima daleko od kuće i eto što se dogodilo. Tuča je bila nošena olujnim vjetrom i pokosila sve pred sobom, a najgore je u dvorištu prošao kiwi kojemu je pola grana polomljeno.
Sva sreća da sam sinoć na sigurno pospremila sve svoje egzote zbog pada temperature, da nisam..bilo bi jooj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 21:56
Ovako izgleda lišće mojih damica nakon tuče..

Ova i još njih nekoliko bile su u zaklonu, puno su bolje prošle...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.