Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 184>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:34
super izgleda kamenjar..sve se lijepo razraslo,a vrt je zakon..bit će krumpira za police smile50 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 11:53
Hvala Kontesica

Prošlogodišnji krumpir je bio nešto najljepše na svijetu, ukus fenomenalan.
Tada sam na krumpir stavljala samo kravlji eko stajnjak, ali malo. Prva sjetva, nikad ništa nije sijano na moju parcele bar zadnjih 50god.
Jedino što je voluharica prepolovila urod.

Nadam se da će mi nešto ostaviti i ove godine.  Al me tlači ta životinja, njen sam rob.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 12:24
Smrcko da li ti znaš da ste u 20 dana napisale 20 stranica???

Čitam vas cijelo jutro i još nisam sve stigla pročitati ( dobro malo sam i odmaralasmile134)!!!
Dajte malo obustavite dok vas ne stignem...

Ali moram te odmah pitati da li ti je ono u kamenjaru kućna sreća???

Prekrasna ti je ....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 12:36
Auuuuuuuu koliko pričam, zar 20 stranicasmile39.
 Ma to ti je što sve brže tipkam, i MM kaže da sam Spidi Gonzales. Pa od početka 4. mjeseca sam napravila više 0d 2 000 postova, brzina prstiju draga.Wink
Sada vježbam žmireći tipkati, baš mi još ne ide ali dobro bit će bolje. Još da  ovako mogu biti pismenija, ali vraga samo brzina se dobija. Kažem ja MM bolje forum nego da mi plaćaš kurs za tipkanjeLOLLOL

Hvala na pohvali za kamenjar i posjeti u moj vrteksmile78. Nemam kućnu sreću u kamenjaru, i ne znam na što si mislila.Embarrassed
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:05
draga, kamenjar ti je savršen baš po mome guštu, a vidim da će biti i krumpira

a što se tiče peršuna niti moj nije bolji ali još ima nade odnosno vremena...neka nama mesa lako ćemo za peršun

smile41

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:34
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Auuuuuuuu koliko pričam, zar 20 stranicasmile39.
 Ma to ti je što sve brže tipkam, i MM kaže da sam Spidi Gonzales. Pa od početka 4. mjeseca sam napravila više 0d 2 000 postova, brzina prstiju draga.Wink
Sada vježbam žmireći tipkati, baš mi još ne ide ali dobro bit će bolje. Još da  ovako mogu biti pismenija, ali vraga samo brzina se dobija. Kažem ja MM bolje forum nego da mi plaćaš kurs za tipkanjeLOLLOL

Hvala na pohvali za kamenjar i posjeti u moj vrteksmile78. Nemam kućnu sreću u kamenjaru, i ne znam na što si mislila.Embarrassed
Samo da znaš da sam se i ja već prije uz forum naučila tipkati a da ne gledam u tipkovnicu.
A u tvome kamenjaru sam vidjela da osim cvijeća imaš i one male zelene grmove kao loptice...neke svijetlo zelene a neke tamno zelene, pa sam mislila da je to kućna sreća, strašno me podsjeća na nju...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:36

Ako si mislila na ovo nije , to je neki autohtoni cvijet u Fužinama. Bar me zatekao na terenu.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:39
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Samo da znaš da sam se i ja već prije uz forum naučila tipkati a da ne gledam u tipkovnicu.

Znači ima nade i za moje tipkanje bez gledanja.smile200

Mi koje volimo kuhati, čistiti i peglati moramo razviti posebne vještine da sve stignemo.Wink
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 14:17
Au, Smrcko, nisam bila kod tebe nekoliko dana, koje promjene.
Kako ti se sve lijepo rascvjetalo. Bas mi je drago sto ti je procvjetao kaktus, prekrasan je.Ruze, kadife, anemone, ma sve je fantazija za pogledati.
A, tek kamenjar i panj sa cvijecem, pa to me uvijek najvise odusevi.
Vidim kod tebe vec cvjetaju dalije, paradajz ti je vec velik, ma prava si ti vrednica.
Svaka ti cast.

Zamalo, zaboravih rece da ti je fora sa paradajzom, super.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 14:21
Evo na šta mislim...
Ovi zeleni grmići u gornjem desmom kutu koji su sasvim zeleni.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 14:27

Ovako sada izgleda gornji desni kut i sve je rascvjetano. Tu su sti skulenti i najvećim dijelom ova biljka koja raste po susjedstvu, koju sam stavila na onoj gore slici.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 14:32
Hvala Fuksija . Trudim se  i obično radim po najvećem suncu, večernje sate posvetim zaljevanju, za koje mi trepa puno vremena. MM mora otići po turu vode na gradsku česmu. Ja preliti vodu iz kaca u posudu za zaljevanje, i nikada kraja.Embarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 15:06

Ovako sada izgleda gornji desni kut i sve je rascvjetano. Tu su sti skulenti i najvećim dijelom ova biljka koja raste po susjedstvu, koju sam stavila na onoj gore slici.
Više ništa ne želim reći bez moga advokata!!!smile96smile96smile96
Pa svi grmovi ti cvjetaju, a ja bih se zaklela da su to grmovi kućne sreće
 ovako iz daljine. Mislim da je zaista vrijeme da mijenjam dioptriju!!!LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 15:26
Kod mene sve cvjeta od sreće, da vidiš tepanja i poljubaca biljkama. I onako susjedi misle da sam trknuta zbog metoda rada, a bar mi metode pale. Oni tu biljku iskorjenjuju , a ja sam je udomila.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 18:57
Kamenjar je sve ljepsi i ljepsi !!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:03
Hvala Zvrkićsmile78

Još da mi lantana procvjeta, tko sretniji od mene?

Zabrinuta sam rastu mi dlake po lantani, a u vaših list izgleda sjajan i gladak.Shocked  Objesi mi se na suncu, pa na veče digne.  Kod vas su lantane normalne i dignute po suncu. Zaljevam ih , nije to u pitanju.Embarrassed
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 23:37
Ej Smrck nisam se odavno nasmijala kao na ovaj tvoj zadnji post.
Sve lantane su dlakave (osim mene), na suncu se objesi ako nema dovoljno vode, a onda kad je zaliješ onda se digne, vjerojatno je još mlada pa nema duboko korijenje, ili ako je u pitaru onda se brže isuši zemlja.Big%20smile
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:32
smile78
Ma luda ni je neka lantana, još se nije digla a prošla ponoć. Gledam je svako pola sata. Imam osjećaj da se po cijeli dan listovi kreću i pomijeraju.

Evo Hojine lantne.

Pripremam britvicu za brijanje listova.

Rastu mlade grane, ovo mi je najsumljivije zar već grana.  Svaki dan pokušavam da se opečem listovima, nakraju ću je ubiti pipkanjem.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:34
Moj gorostas.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:37
Ovo je lantana koju sam dobila od susjede, pojma nemam koja je boja.

I ona liči na koprivu, mo sigurno je i ona Hojina lantana ali neki dlakonjaWink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.