Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 243>
Korisnik
Poruka
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 18:11
A kako se zove ova moja biljkica?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:33
belina neka lisna begonia?
Per aspera ad astra.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 10:27
RSara - tako slično meni izgleda crnjika kad krene rasti. Bi li mogla biti ona?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 10:46
A ja ne znam što je ovo

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 11:30
arabis to sam i ja pitala na str. 60
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
buba mara1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje buba mara1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 15:25
Ljudi pomagajte ,kupila sam u Baumaxu nekakav cvijet(pisalo je zeleni mix)Izleda kao palma,ima zelene listove usle i dugačke a stabljika mu je u malim sitnim bodljama.Neznam mu ni ime niti kako se održava,ako netko zna nešto o njemu molila bih informaciju.Stavila bih mu sliku ali ne znam kako.Cry
Hvala,Wink
Na vrh
buba mara1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje buba mara1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 17:31
Pokušavam staviti sliku......

Na vrh
vesna34 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 39
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 18:28
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

A kako se zove ova moja biljkica?[IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa363/severkabuneta/Sanja/Slika0482.jpg" height="480" width="640" />

Begonia rex - kraljevska begonija
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 14:12
Hvala ti Vesna34.
Pozdrav i zagrljaj.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 14:38
Originalno poslano od člana buba mara1 buba mara1 napisao:

Ljudi pomagajte ,kupila sam u Baumaxu nekakav cvijet(pisalo je zeleni mix)Izleda kao palma,ima zelene listove usle i dugačke a stabljika mu je u malim sitnim bodljama.Neznam mu ni ime niti kako se održava,ako netko zna nešto o njemu molila bih informaciju.Stavila bih mu sliku ali ne znam kako.Cry
Hvala,Wink

Da li misliš na ovo?

To je madagaskarska palma
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 19:08
može li mi netko prepoznati što je niknulo?

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 20:05
ja mislim da ti je to crnjika ili nigella damascena 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 22:30
hvala na pokušaju, ali nije crnjika, jer ona nije bila ovdje posađenaConfused
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 22:38
Jednogodišnji delphinium
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 22:40
rain, bravoClap  i puno hvala, on je bio, između ostalih biljaka, u toj žardinjeri prošlo ljetoSmile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 09:17
....Sara  i  meni  to  nice  na  vise  mjesta...to  je kod  mene   plavi  Shashin  jedic...za nevjerovat  kako  se  rasijava  sam  po  pitarima...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 10:39
manči, rain je u pravu, to je sigurno jednogodišnji kokotić jer je bio posađen tamoSmile, a jedić nemam.
Na vrh
sunset2004 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunset2004 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 22:31
Možete li mi reći koji je ovo cvijet:

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 06:40
Ako su listovi malo deblji - pogledaj pod senecio angulatus
Na vrh
sunset2004 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunset2004 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 11:33
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ako su listovi malo deblji - pogledaj pod senecio angulatus

Nisu debeli, takvi su listovi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.