Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 243> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kako se zove ova moja biljkica?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
belina neka lisna begonia?
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
RSara - tako slično meni izgleda crnjika kad krene rasti. Bi li mogla biti ona?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja ne znam što je ovo
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
arabis to sam i ja pitala na str. 60
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
buba mara1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Ljudi pomagajte ,kupila sam u Baumaxu nekakav cvijet(pisalo je zeleni mix)Izleda kao palma,ima zelene listove usle i dugačke a stabljika mu je u malim sitnim bodljama.Neznam mu ni ime niti kako se održava,ako netko zna nešto o njemu molila bih informaciju.Stavila bih mu sliku ali ne znam kako.
![]() Hvala, ![]() |
|
![]() |
|
buba mara1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Begonia rex - kraljevska begonija |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti Vesna34.
Pozdrav i zagrljaj.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da li misliš na ovo? ![]() To je madagaskarska palma |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
može li mi netko prepoznati što je niknulo?
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja mislim da ti je to crnjika ili nigella damascena
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala na pokušaju, ali nije crnjika, jer ona nije bila ovdje posađena
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Jednogodišnji delphinium
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
rain, bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....Sara i meni to nice na vise mjesta...to je kod mene plavi Shashin jedic...za nevjerovat kako se rasijava sam po pitarima...
|
|
![]() |
|
manči, rain je u pravu, to je sigurno jednogodišnji kokotić jer je bio posađen tamo
![]() |
|
![]() |
|
sunset2004 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
Ako su listovi malo deblji - pogledaj pod senecio angulatus
|
|
![]() |
|
sunset2004 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Nisu debeli, takvi su listovi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |