Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zimski jasmin je otvorio prve cvjetiće |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gredica "svaštarnica" je još uvijek pusta i nikakva |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U kamenjaru još uvijek zimske boje |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pakujac je potjerao nađe se i gdje-koji cvjetić |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove čuvarkuće me uvijek oduševe kada ih vidim, uvijek su liijepe boje i izgledaju svježe . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
samira
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj moje nezaobilazne erice |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samira, dobrodošla! Imaš temu o orhidejama i tamo ćeš naći puno dobrih savjeta. Sretno! |
|
|
|
samira
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cao anastazija
imas jako mnogo srece sto nismo blizu jer bih ti ja sve to tvoje cvijece pokrala i odnijela sebi doma. (sala mala) stvarno ti je cvijece PREDIVNO i jako je lijepo vidjeti jedan tako lijep i uredan cvijetnjak kao sto je tvoj.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvo da dođem k sebi pa da komentiram imas ljepote da sam bas tako pala kad sam vidla ..ona tegla od crassule je fenomenalna ..echeverie hm bas su izdužene mozda ipak da ih pokusas prekratit ,ja svojoj jednoj otkinula vrh i posadila ,pa sta bude..dlakavica ima dva vrha i to je komplicirano ,neznam sta bi ti savjetovala ..a kao da sam znala da cu naci moje ljubimice cuvarkuce ,predivne su ti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemogu otic od tebe anastazija ovo sam morala ponovit ,gledam je i gledam ..lijepa je i zdrava i istrcala sam napolje gledam moju..neznam,ja nisam zadovoljna izgledom mojih kako sam ih iznijela van ,nemaju mi onaj svoj sjaj |
|
Vir |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, morat ću ja to doći osobno pogledati da vidim jel to baš tako (ja ti svako ljeto idem na Pag pa znamo ići sa čamcem na Vir na kupanje). |
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar zaista anastazija,ma to je super..baš bi mi bilo drago da budeš moj gost ,imale bi o čemu pričati ,mi cvjetoljubci se izgubimo u vremenu kad pričamo o cvijeću ..do tad moji sukulenti moraju zablistat :)) stavrno su mi onak ,bljedunjavi ,al ja to sve računam dok se naviknu na sunce a i nedostatak vode,bura im dušu osuši
|
|
Vir |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti kaj ti nisam prije odgovorila . Erice su posađene kao gotove sadnice. Samo jedna od njih je zapelcana od stare tako da nemam baš iskustva sa time, nisam puno pokušavala sa pelcanjem. Ove koje imam su bile jako male, kad ih sadiš moraš im ostaviti dovoljno mjesta za širenje. Najvažnije je da ih se posadi u kiselu zemlju (za rododendrone), to je recept za uspjeh. Svake godine im dodam još malo friške zemlje kad se stara slegne i gnojim ih sa gnojivom za rododendrone (prema uputama na gnojivu). To bi bila sva mudrost. One su stvarno nezahtjevne biljke, a cvjetaju još pod snijegom dok sve druge biljke još miruju. Najvažnije je da ne fulaš kod sadnje i ne posadiš ih u običnu zemlju. Preporučam ti da probaš i sigurno ćeš ih zavoljeti kao i ja. Sretno ! |
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideje ti prekrasno izgledaju, a pohvaljujem i erike, to je nešto što mi je zapelo za oko.... ma što pričam.... cijeli tvoj vrt mi zapada u oba oka...
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i ja zalutala među tvoje cvetekeI baš mi je drago da jesamSukulenti oduzimaju dah i izgledaju baš svježe,kao što si i napisala.Dejice i erike su Imaš pravi ljek za lječenje glavobolje
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako su ti samo lijepe orhideje baš je lijepo da nam je stiglo proljeće
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija savjet molim. Na moru sam, kupila sam dvije erike, dal da u baštensku zemlju prilikom sadnje dodam zemlje ispod borova? Tvoje su fantazija!
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moraju biti u kiseloj zemlji. Ako ih sadiš ispod borova onda pretpostavljam da im je zemlja sama po sebi već dovoljno kisela, a ako ih sadiš negdje drugdje u vrtu onda im svakako dodaj kisele zemlje. Iskopaj barem duplo veću rupu od korijenove bale (ako možeš još i veću) i ispuni je novom zemljom. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |