enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitke i od mene za godišnjicu braka.
Nisam baš sigurna da je ono pitosporum. Meni više liči na ligustrum, pogledaj malo. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala OTOK sutra ću ga izvaditi iz zemlje u saksiju pa ga ponovno uslikam ali mislim da sam na tom mjestu posijala sjeme pitosporuma koje mi je poslala naša Jagoda
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sretno neka vas prati zdravlje i ljubav u nadolazećim godišnjicama
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cestitke od srca
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
-sve što u životu čovjek proživi i doživi, bilo ono lijepo ili ne, na kraju uvijek ostaje i jedino se pamti ljubav- sretna vam godišnjica braka od![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gustirna123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
cure dobra većer,ja sam upravo nova i borim se sa ovim da se snađem.predivnih biljaka sam vidjela
|
|
![]() |
|
dobro mi došla u vrt , kao i na CIF
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dobrodošla gustirna123!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Enrikova nona evo i ja se malo divim tvome vrtu!
|
![]() |
|
![]() |
|
gustirna123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
hvala na dobrodošlici,joj muke dok ovo prokužim sve
![]() |
|
![]() |
|
Samo polako gustirna,već ćeš se snaći.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Nono, ono drvce pobojano u jesenjim bojama a s prekrasnim roza plodovima je...???
Vidjela sam ga neki dan, i baš su mi ti plodovi bili simpa! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super zimnica, kod tebe ne bu gladi! Stvarno ste vredni, vi nikad ne stajete ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prava jesenjska idila kod vas!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |