enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke i od mene za godišnjicu braka.
Nisam baš sigurna da je ono pitosporum. Meni više liči na ligustrum, pogledaj malo. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala OTOK sutra ću ga izvaditi iz zemlje u saksiju pa ga ponovno uslikam ali mislim da sam na tom mjestu posijala sjeme pitosporuma koje mi je poslala naša Jagoda
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretno neka vas prati zdravlje i ljubav u nadolazećim godišnjicama
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam vam, mladenci!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cestitke od srca
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-sve što u životu čovjek proživi i doživi, bilo ono lijepo ili ne, na kraju uvijek ostaje i jedino se pamti ljubav- sretna vam godišnjica braka od |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gustirna123
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure dobra većer,ja sam upravo nova i borim se sa ovim da se snađem.predivnih biljaka sam vidjela
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro mi došla u vrt , kao i na CIF
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla gustirna123!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona evo i ja se malo divim tvome vrtu!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
gustirna123
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodošlici,joj muke dok ovo prokužim sve
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo polako gustirna,već ćeš se snaći.
|
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nono, ono drvce pobojano u jesenjim bojama a s prekrasnim roza plodovima je...???
Vidjela sam ga neki dan, i baš su mi ti plodovi bili simpa! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super zimnica, kod tebe ne bu gladi! Stvarno ste vredni, vi nikad ne stajete . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava jesenjska idila kod vas!
|
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |