Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 96> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala,a tek u prirodi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
previše su se rascvale, pola će mi ih nestati, sad više ni ne izgledaju tako lijepo kao na početku cvatnje.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opsjednuta sam kamenjarom ovih dana,skupljam kamenje da realizujem neke ideje,.Naime,trebaju mi stici nove cuvarkuce....
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
počni od toga da sačekaš da malo oladi, po ovoj paklenoj žegi se ništa ne počinje, ako ti dođu čuvarkuće, stavi h u ladovinu i planraj, proučavaj, smisli što želiš....
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Đeni,
Kao što ti je savijetovala Glikica,pričekaj jesen, a zatim odredi prostor gdje ćeš postaviti svoj kamenjar,ali kamenje možeš i sada dovlačiti.... a onda javi se na pp,meni,da ti pošaljem nešto za tvoj novi kamenjar. sretno,treba samo željeti,sve se tada može
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ok hvala na savjetima Glikica i Belina....Evo bacila sam se na dovlacenje kamenja,planiranje,bas me drzi neka euforija,a do kad ce ko zna.Belina
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
dzeni, gdje si nabavljala čuvarkuće, moje su u jako jadnom stanju, mislim da ću morati nabaviti nove, ubija ih ova žega, a i nače bi ih htjela još više imati.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Samo ih zalijevaj. I moje su sada jadne, ali tako je bilo i prošlog ljeta. Kada malo zahladi ili padne kiša, čudnovato se oporave. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo malo veselja - "čuvarkuća" u cvatu na neobičnom mjestu:
![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dzeni, jako lijepo, vidi se da je ovo aranžirala "ženska ruka"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
schumy, ovak nekaj još nisam vidjela.
super izgleda. |
|
![]() |
|
Maggie, lako je to - ideš kroz kamenjar, odabereš prirodnu kamenu "teglicu", doneseš ju doma (to je najteže) i - posadiš sempervivum jer treba malo zemlje i njege.... Hvala na pohvali.
Pozdrav........schumy |
|
|
|
![]() |
|
I tako ideš dalje kroz selo i iz nekog dvorišta si uzmeš traktor dovezeš ga u svoje dvorište i smjestiš u pozadinu, da slika bude kompletna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To se zove "umjetnička sloboda", super ti je aranžman crvenih čuvarkuća! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To ti je nova vrsta čuvarkuća, a zovu se "reš pečene".
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
schumy, kamen s rascvalom čuvarkućom je fantastičan
![]() glikice ova tvoja zadnja slika s čuvarkućama me podsjeća na pizzu s čuvarkućama, moje reš pečene su smeđe, ove tvoje su dobile taman najljepšu boju ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |