Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 96>
Korisnik
Poruka
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 22:44
hvala,a tek u prirodi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 22:08
previše su se rascvale, pola će mi ih nestati, sad više ni ne izgledaju tako lijepo kao na početku cvatnje.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 00:33

Neke od mojih cuvarkuca.....Ocekujem ih jos uskoro
sutnja je zlato....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:23
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 19:47
Opsjednuta sam kamenjarom ovih dana,skupljam kamenje da realizujem neke ideje,.Naime,trebaju mi stici nove cuvarkuce.... Molila bih vas za neke sugestije oko pravljenja kamenjara,pregledala sam sve ove postove,ali opet ne znam odakle bih pocela.
sutnja je zlato....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 22:05
počni od toga da sačekaš da malo oladi, po ovoj paklenoj žegi se ništa ne počinje, ako ti dođu čuvarkuće, stavi h u ladovinu i planraj, proučavaj, smisli što želiš....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 08:35
Đeni,
Kao što ti je savijetovala Glikica,pričekaj jesen,
a zatim odredi prostor gdje ćeš postaviti svoj kamenjar,ali kamenje možeš i sada dovlačiti....
a onda javi se na pp,meni,da ti pošaljem nešto za tvoj novi kamenjar.
sretno,treba samo željeti,sve se tada možeWink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 12:36
Ok hvala na savjetima Glikica i Belina....Evo bacila sam se na dovlacenje kamenja,planiranje,bas me drzi neka euforija,a do kad ce ko zna.Belina
sutnja je zlato....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 12:39
dzeni, gdje si nabavljala čuvarkuće, moje su u jako jadnom stanju, mislim da ću morati nabaviti nove, ubija ih ova žega, a i nače bi ih htjela još više imati.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 12:45

Samo ih zalijevaj. I moje su sada jadne, ali tako je bilo i prošlog ljeta.
Kada malo zahladi ili padne kiša, čudnovato se oporave.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 07:14
Evo malo veselja - "čuvarkuća" u cvatu na neobičnom mjestu:

Pozdrav................schumysmile213

**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 12:24
schumy Krasan je.....

Ovo su moje bebice,stigle iz Ljubljane,a vecina je mojih presadjenih iz starih biljaka.
sutnja je zlato....
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 07:17
Dzeni, jako lijepo, vidi se da je ovo aranžirala "ženska ruka" Tongue
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 22:43
schumy, ovak nekaj još nisam vidjela.
super izgleda.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 06:55
Maggie, lako je to - ideš kroz kamenjar, odabereš prirodnu kamenu "teglicu", doneseš ju doma (to je najteže) i - posadiš sempervivum jer treba malo zemlje i njege.... Hvala na pohvali.
Pozdrav........schumy
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 07:34
I tako ideš dalje kroz selo i iz nekog dvorišta si uzmeš traktor  dovezeš ga u svoje dvorište i smjestiš u pozadinu, da slika bude kompletna smile188
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:57
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 07:03
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

I tako ideš dalje kroz selo i iz nekog dvorišta si uzmeš traktor  dovezeš ga u svoje dvorište i smjestiš u pozadinu, da slika bude kompletna smile188

To se zove "umjetnička sloboda", super ti je aranžman crvenih čuvarkuća! Smile Tongue

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 08:04
To ti je nova vrsta čuvarkuća, a zovu se "reš pečene".
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 08:50
schumy, kamen s rascvalom čuvarkućom je fantastičan Clap

glikice ova tvoja zadnja slika s čuvarkućama me podsjeća na pizzu s čuvarkućama, moje reš pečene su smeđe, ove tvoje su dobile taman najljepšu bojuWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.