Moje biljcice |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 104> |
Korisnik | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma naravno da nije nezasluženo hoya...Trudim se Otok da povečam svoju kolekciju biljkica..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo mi je zapeo za oko onaj čisto bijeli šafran(moji svi budu barem malo prošarani),onda...nešto..pa opet nešto,(sve je to bilo krasno no ovaj me omeo)pa kalistemoni dalje sam vidjela puno slika al ne znam šta je slikano.Vjerujem da je sve lijepo no ja zapela na njemu i ništ dalje ne vidim....
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepe biljkice si dobila...ali kalistemon je predivan
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva lijepa kolekcija biljčica
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarica neće baš biti torta ali nešta ćemo iskemijati..Hvala vam svima na posjeti..
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefi kakvi lijepi pokloni, svaka čast onom ko ih je birao, baš mi je drago da su te lijepo nadarivali, sad jedina imaš bungeviliu i kalistemon koji cvjetaju
|
|
život je more
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lantana..ma večinu sam dobila od šogorice..Jel misliš da bi kalistemonu i bugici pasalo u dnevnom boravku na temp oko 20-22 C??
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da bi im bolje bilo negdje gdje ima dosta svjetla, a nije tako toplo, neko stubiše, ili neki negrijani prostor, a ako nemaš takvo mjesto barem makni što dalje od izvora topline (radijator, peć) ...dobra neka šogorica
|
|
život je more
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došetala do tvog vrta, i imam što vidjeti, ne samo vrt nego i drugo, svaka čast šogorici, biljčice su prelijepe
ali ja ne bi bila ja kad ne bi rekla što mi je najdraže. Calistemon!!!!!!!!
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno prekrasno
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretan ročkas, predivno cvijeće!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima drage moje..smjestila sam calistemon u hodnik gdje se ne grije i vidim da mu je za sad ok tu..
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam od kud krenuti? Od torte ili biljki! Ma sve je predivno. Biljčice svaka za sebe su (da im ne spominjem imena .... jer sam sigurno već zbrkala!) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je imati rođendan, odmah se cvjetna kolekcija znatno uveća. Vjerujem da si uživala i da ćeš i ubuduće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preidivne biljke na dar
a i u tvojem dvorištu je bilo sunca na dan tvog rođendana pa si ih mogla lijepo poslikati vesele proljetnice kod tebe |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na šetnji i lijepim riječima za moje biljkice..Ma šta da kažem lijepo je imati rođendan a bome i šogoricu koja je predobra..( i koja se bavi cviječem)..
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi zapeli za calistemon pa i ja , no i bugica je preeeslatka...Stvarno je obro imati ročkas kad imaš tako pažljive ljude oko sebe ...
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto sve je rečano samo se ja pridružujem -svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeee koliko si super poklona dobila
meni je zapela za oko (pazi sad...svi o cvijeću, a ja...) tegla sa navodnjavanjem to je neka dobro fora...kako funkcionira? i ona orhideja u toj tegli je baš fensi šmensi |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |