Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 20:14
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

Baš mi se sviđa tvoj haos u dnevnom boravku Wink
Hrastolisnnih hortenzija je bilo u Obiju , Tušu, i Bingu. Ja sam si opet kupila jednu.

Josipa,ja te čekam Big%20smile..Znači ima tih hortenzija opet?Gdje si je ti uzela.Ja sam bila u Obi-ju za 8.mart i nisam vidjela da imaju..Napiši gdje i moja jeLOL
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 20:27
Belina,Zribal,Emily hvala vam na posjeti..Moj vrt je još zatrpan snijegom,bilo ga je punooo,pa se tješim gledajući svoje sobne biljke.Ima tu još svakakve talašike ali te su mi draže.Ove koje sam vam pokazala.Orhidejice cvjetaju bit če još slika od starih..Ovako je izgledao moj vrt tokom februara

a,ovako je izgledala prosle godine u ovo doba godine..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 20:57
alisa,evo i mene prvi put kod tebe.Oduševljena samsmile64Cvijeće ti je prekrasnosmile141 Ruže i fuksije su smile227 Krasne su a mislim da pretpostavljaš koje cvijeće najviše volim u tvom vrtuWink Ostvaljam ti pozdrave i želim ti krasni nastavak na proljećesmile57
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 23:37
Alisa draga , vidjela sam na TV-u da ste imali snijega ko´u prici, ali ovo je prosto za ne povjerovati .
Volim snijeg, ali cemo kafu u tvojoj basti piti ipak kad bude kao na drugoj slici.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:00
Tea,dobrodošla u moj skromni vrt!Znam ja da ti voliš ljiljane prvo pa onda i drugo lukovičasto cvijeće.Volim i ja ljiljane i ruže najviše,pa onda tulipane,pa onda sve drugo..LOL
Makić moja,brzo će moja bašta biti kao na drugoj slici!Požuri na kafu,pozvat ćemo i druge drage komšinke :)
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:06
Znala sam da ćeš shvatit na šta mislimWinkImaš prekrasnog šarenila smile120  a držim fige da bude još ljepše i bujnije na proljećeThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 13:06
lijepa zbirka kućnog bilja, krasne orhidejeSmile.
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 13:16
ja sam bila u subotu  u OBI-u i nisam vidjela a i u Tušu,tu se snadbjeva, ustvari obišla sam sve ove naše centre i Agrikom i Poljoopremu samo sam vidjela lukovice,sjemenke standardno,ruže i u OBI-u šimšire,začinsko bilje i dvije trajnice za vrt,u petak idem opet,javni ako si našla te hortenzije,a biljkice kućne susmile227ma kao i sve ostalo tvoje cvijeće
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 13:24
Ova druga slika mi je puno draža.TongueMislim da je Makk sada tek jasno koliko smo mi bili zatrpani. Koliko vidim kod tebe je skoro do vrha  ograde.
Hortenziju sam  uzela u Tušu. Bojim se da ih više nećeš naći ,to je bilo prije desetak dana.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 15:41
Drage moje vrtlarice,hvala na posjeti i lijepim komentarima!
Tea,nadam se da će biti šarenije,ako mi uspije sve ovo što planiram saditi i sijati :D
Sara drago mi je da te vidim kod mene u gostima! :)
Sarajčice javi ako je šta došlo da ne klapam uzalud dole :D
Josipa draga,ona moja ograda je 2 m visoka,a bilo ga je do samog vrha,samo eto nisam slikala..Ako naletiš na njih javi mi!Ja sam juče svraćala u  Amko na Otoci i oni su nabali sjemena i lukovica,baš fin izbor imaju.Samo,ja to sve imam..Imaju i neke ruže,Srbija ih proizvoi ali piše da je uvoznik agricom pa ću do agricoma,dok ugrabim vremena..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 21:32
bas imas lijepo kucno cvijece ,palmice su ti prekrasne...a ovaj tvoj travnjak milina,sjesti tu i popit kavicu smile57
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:08
Nakon dugeeee zime,i kod mene došlo ljeto.Ne proljeće,nego ljeto!!Iz ledene zime   debelih jakni uskočili smo u ljetnu odjeću i to preko noći.Klima je otišla u vraga :( Ipak,ja više volim ljeto pa mi ne smeta ova nagla promjena,ali biljkama ne godi..Kod mene još uvijek cvjetaju tulipani..Evo dio onih koje imam,a baš ih volim..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:10

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:18

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:21
Ima još..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:27
I još..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:30

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:35

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:39

malo i behara

bijele aubetije

i lila..

muscarija duplih

lunaria

bijela srca

mu

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 22:41
Bijeli jorgovaan predivno mirise..

jos jedna lunarija

jos jedan phal cvjeta

i za kraj duple mini narcise..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.