Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Josipa,ja te čekam ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Belina,Zribal,Emily hvala vam na posjeti..Moj vrt je još zatrpan snijegom,bilo ga je punooo,pa se tješim gledajući svoje sobne biljke.Ima tu još svakakve talašike ali te su mi draže.Ove koje sam vam pokazala.Orhidejice cvjetaju bit če još slika od starih..Ovako je izgledao moj vrt tokom februara
![]() a,ovako je izgledala prosle godine u ovo doba godine.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
alisa,evo i mene prvi put kod tebe.Oduševljena sam
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Alisa draga , vidjela sam na TV-u da ste imali snijega ko´u prici, ali ovo je prosto za ne povjerovati
![]() Volim snijeg, ali cemo kafu u tvojoj basti piti ipak kad bude kao na drugoj slici. |
|
![]() |
|
Tea,dobrodošla u moj skromni vrt!Znam ja da ti voliš ljiljane prvo pa onda i drugo lukovičasto cvijeće.Volim i ja ljiljane i ruže najviše,pa onda tulipane,pa onda sve drugo..
![]() Makić moja,brzo će moja bašta biti kao na drugoj slici!Požuri na kafu,pozvat ćemo i druge drage komšinke :) |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Znala sam da ćeš shvatit na šta mislim
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepa zbirka kućnog bilja, krasne orhideje
![]() lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja sam bila u subotu u OBI-u i nisam vidjela a i u Tušu,tu se snadbjeva, ustvari obišla sam sve ove naše centre i Agrikom i Poljoopremu samo sam vidjela lukovice,sjemenke standardno,ruže i u OBI-u šimšire,začinsko bilje i dvije trajnice za vrt,u petak idem opet,javni ako si našla te hortenzije,a biljkice kućne su
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ova druga slika mi je puno draža.
![]() Hortenziju sam uzela u Tušu. Bojim se da ih više nećeš naći ,to je bilo prije desetak dana. |
|
![]() |
|
Drage moje vrtlarice,hvala na posjeti i lijepim komentarima!
Tea,nadam se da će biti šarenije,ako mi uspije sve ovo što planiram saditi i sijati :D Sara drago mi je da te vidim kod mene u gostima! :) Sarajčice javi ako je šta došlo da ne klapam uzalud dole :D Josipa draga,ona moja ograda je 2 m visoka,a bilo ga je do samog vrha,samo eto nisam slikala..Ako naletiš na njih javi mi!Ja sam juče svraćala u Amko na Otoci i oni su nabali sjemena i lukovica,baš fin izbor imaju.Samo,ja to sve imam..Imaju i neke ruže,Srbija ih proizvoi ali piše da je uvoznik agricom pa ću do agricoma,dok ugrabim vremena.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas imas lijepo kucno cvijece ,palmice su ti prekrasne...a ovaj tvoj travnjak milina,sjesti tu i popit kavicu
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Nakon dugeeee zime,i kod mene došlo ljeto.Ne proljeće,nego ljeto!!Iz ledene zime debelih jakni uskočili smo u ljetnu odjeću i to preko noći.Klima je otišla u vraga :( Ipak,ja više volim ljeto pa mi ne smeta ova nagla promjena,ali biljkama ne godi..Kod mene još uvijek cvjetaju tulipani..Evo dio onih koje imam,a baš ih volim..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Ima još..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
I još..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() malo i behara ![]() bijele aubetije ![]() i lila.. ![]() muscarija duplih ![]() lunaria ![]() bijela srca ![]() mu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Bijeli jorgovaan predivno mirise..
![]() jos jedna lunarija ![]() ![]() ![]() jos jedan phal cvjeta ![]() i za kraj duple mini narcise.. ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |